Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

膠片,

要一塊有三色,厚度有1mm

我估工序上點都要啲錢掛,又未必係大量生產
中毒已深:die:
已自投羅網了{:1_224:}
佢又o黎料喇~

人o地已經叫佢可以留意下重點係對翼
佢又唔用呢樣做論點o黎反駁都唔知想點........
炒價仙人 發表於 29-4-2013 03:27 PM

又多一個玩神話玩到{:1_225:}的會員.....再來多十年神話會點呢{:1_214:}
我又換轉個角度問...
大家買左聖鬥士咁耐...
有幾多件聖衣係有透明件???

P.S. 買玩具都要搞到咁辛苦, ...
小堅 發表於 29-4-2013 07:16 PM

其實人人價值唔同...做乜係咁踩隻神話呢.......覺得唔值咪唔好買囉.......{:1_222:}
問題是白羊頭雕太醜
greatmuta 發表於 29-4-2013 04:50 PM

有胸像= =(雖然我冇買)
最多用EX白羊頂住先
Make fun, no war
點解呢條台灣傻B不停話之前隻冥鬥士笨大賠慘了⋯?
笨大訂價俾人落Order
D人落幾多Order,笨大收足$照生產,照派貨
點解不停話笨大賠慘了
賠俾邊個??
算罷啦!見到呢條友開嘅post ,無需太認真,甚至可以不用理佢!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
久養各下開POST素質之大名,今日一見,果然聞名不如見過面,其實呢,我等了冥蝶很久了,那怕開一千我都會買的:67:
撒娜是否限定?如不是,又拿來作比較的話,只能說貴左限定二字,
你喜歡的是寶,不喜歡的是草,我就視錢財如糞土,
苯大,拿我的糞土來交換地妖星吧~
再者,驢子的故事,下下聽人家說三道四,不如在不影響他人的前提下,憑自己意願做事吧~
到時買左既ching們,記得出post分享下啊~
回復  小堅

1.你用撒娜黎比, 兩set野設計完全唔同, 小弟試咁比較下:
件不可動既大舊佬, size同weight都 ...
DenloMKIV 發表於 30-4-2013 02:15 AM

1. 我用撒娜黎比既原因,就正正係回應樓主而講用價錢黎比較,而唔係件野既本身...

2. 我就係叫人留意對翼個位人兄,我想反問返你,神話出左咁多隻,請問有冇透明件出過???
如果冇既話,樓主又係用咩「證據」黎講笨大亂開價???
對翼透明件用咩材料你同我都唔知,你又點解會覺得佢既工序比起你眼中既大舊佬少???
透明件太厚會令對翼過重而失平衡,太薄係生產時亦會出現困難...
樓上已經有師兄解答左你,可以爬文慢慢睇...
唔通好似樓主咁,未清楚件野貴係邊到,淨係用價錢黎比較咩???
頭像被屏蔽
你不是那種錢太多,就是店家或業務在勸敗文吧,比較像是店家或業務,瞧你怕的,你們怕到時沒啥人訂賠更大吧,c ...
greatmuta 發表於 30-4-2013 07:09 AM

就來一個不夠人說,就話別人是開玩家鋪的白痴...
你用RG的光翼來做比較???
想笑死人嗎???
最有判斷力就是你啦...
證據呢???
:x:x:x

當初說你的腦袋生在屁股上,我真的沒說錯...