Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

越睇此貼越有意思,有趣有趣:D
好呀
iamfinethankuuu 發表於 1-5-2013 12:00 AM

樓主的口頭禪,好鍾意講完野之後打cc...
係到扮Q扮可愛...
依家未變到好Q可愛囉...
(以上係推斷來的)
無需要證據 CC...
霸定個靚位先……真有意思……………:he:
頭像被屏蔽
都幾歲了 還小女子 難道是偽娘= ="?
greatmuta 發表於 1-5-2013 12:38 AM

證據呢??? CC...
你技窮了嗎???
頭像被屏蔽
其實我覺得樓主好奇怪,bandai放得係魂shop好明顯係因為之前魔鈴,情人節果d炒左粉先唔再通販白銀/冥鬥士啦
咁既然魂shop係受注生產已經唔存在蝕唔蝕的問題掛
同埋bandai真係唔似會受"外物"影響,遠的唔講,近的mb 00,大把人上fb鬧bandai貴過出面街價,佢咪依然顧我唔減價~

話說其實某cc大不斷人身攻擊點解唔見版主做野
路過、FUNNY、CC...................:x
我想問點先有資格討論星矢D玩具,係咪要"從第一隻新生星矢到現在EX巨蟹, 由普通神話到限定神話, 由素體到所有APPENDIX, 我全部齊晒"咁先夠資格可以討論?
頭像被屏蔽
是啊 為何要全買的才能討論聖衣神話呢?= ="
某位偽娘實在是......@@#@#
greatmuta 發表於 1-5-2013 02:19 AM

嗯,何以見得某位是偽娘呢?如果別人講的你都否定,還有什麼可討論?:(
頭像被屏蔽
正常人會沒事說自己是女的嗎?= =

像一些討論區啦、online game 網路遊戲啦,很多都嘛是男扮女的,大大新 ...
greatmuta 發表於 1-5-2013 02:26 AM

以你的說法,你認為的事就是絕對的???
她是女是事實...
想問一下女性玩聖鬥士有什麼出奇???
都幾歲了 還小女子 難道是偽娘= ="?
greatmuta 發表於 1-5-2013 12:38 AM

說好的飛機呢?

你之前說你有錢的嘛~ 買架飛機對你少意思~ 你叫我船下水~ 公平點~ 你飛機去飛~ 我船下水~ 大家都開心對不對?

在TD 這麼多公證~ 你還怕我船不下水?
是啊 為何要全買的才能討論聖衣神話呢?= ="
某位偽娘實在是......@@#@#
greatmuta 發表於 1-5-2013 02:19 AM

你知道嗎?

有人說小女子顯得可愛~

有人說cc顯得神憎鬼厭