Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

算啦J子,他壓根兒都不相信你,沒有什麼可討論了
sumissum 發表於 1-5-2013 10:21 AM

係呀...條友精神有問題...我係山羊post問佢有咩証據話出冥蚧.....佢即刻講衰野回應啦......我估佢又係活在自己世界中的宅男...其實真的好可悲{:1_214:}

佢講咁多係咪想人送隻冥蝶畀佢??不如大家發起一人$1大行動啦.......應該都有千人呼籲...

不過大前提係佢要自己係台灣過唻拎囉...機票同酒店當然自費啦:DD
你好, 這句我只對POST主說, 無意話CHING的, 請見諒
J子 發表於 1-5-2013 10:19 AM

相信呢位大大應該明白啦.......大家一路都係對事不對人..但有人就相反囉...人身攻擊{:1_219:}
早晨

小女子只係一個簡稱, 我身型矮小, 難道不可以"個子矮小的女子"嗎??

現在係咪放男圖 ...
J子 發表於 1-5-2013 10:10 AM

不如問下佢唔用小女子可以用咩代替???
不過佢只係得"cc"同埋"証據在屁股上"呢兩個term........真係好難想像佢會講到d乜出來....
傻B,
你傻得實在太可愛
她是女的,怎麼你一直說她偽娘⋯
我們在香港辦的聖鬥士朋友聚會,她常 ...
聖鬥士JACK 發表於 1-5-2013 08:16 AM

通常話人者是.....莫非佢自己就係???:47:
係呀...條友精神有問題...我係山羊post問佢有咩証據話出冥蚧.....佢即刻講衰野回應啦......我估佢 ...
iamfinethankuuu 發表於 1-5-2013 10:26 AM

如果樓主過來香港,可以請佢食飯
頭像被屏蔽
通常話人者是.....莫非佢自己就係???
iamfinethankuuu 發表於 1-5-2013 10:30 AM

佢話j子係偽娘,咁你係咪偽男呀

嘩哈哈
這正是工讀生混淆視聽的技倆,整串都廢話,早見怪不怪
反正你會買這隻應該沒差吧,買冥蝶跟是男或女有何關聯 ...
greatmuta 發表於 1-5-2013 11:38 AM

誰要支持你拒買冥蝶
自己嫌貴就到處叫人別買
你把買3只巨蟹EX的$留去冒冥蝶就可以了
哎呀,忘了你是炒家
你每次在大家面前貼圖貼兩只三只,其實自己才要一只
另外的是炒賣的
你之前在我的懷舊十二金盒旦的post中說過
那有你這種人,只可以你自己賺別人錢,不許笨大賺你錢
你以為自己是誰啊
這正是工讀生混淆視聽的技倆,整串都廢話,早見怪不怪
反正你會買這隻應該沒差吧,買冥蝶跟是男或女有何關聯 ...
greatmuta 發表於 1-5-2013 11:38 AM

你是不是有問題???
是你自己說她是偽娘...
你反過來話我轉移視線???
你會不會因為腦袋在屁股上長期受壓???
所以出現不正常人的現像???
CC...
:x :x :x
買玩具姐,有愛米值lol,講到尾只係一舊玩具:42:
做乜搞到又開post 又插乜又插乜{:1_224:}
况且樓主一開post d 內容太過偏激,又吾理人意見,根本吾係討論:ar:
哎呀,忘了你是炒家
你每次在大家面前貼圖貼兩只三只,其實自己才要一只
另外的是炒賣的
聖鬥士JACK 發表於 1-5-2013 12:17 PM

http://toysdaily.com/discuz/redi ... =6857042&fromuid=66
到時佢又孖入呀可能
iamfinethankuuu 發表於 30-4-2013 08:41 PM

兩隻唔夠賣, 起碼要入一箱.
頭像被屏蔽
誰要支持你拒買冥蝶
自己嫌貴就到處叫人別買
你把買3只巨蟹EX的$留去冒冥蝶就可以了
哎呀,忘了你是 ...
聖鬥士JACK 發表於 1-5-2013 12:17 PM

炒賣玩具邦補下好正常,不過樓主甘低裝出口術叫人吾好入,自己狂入拎去炒
如果樓主過來香港,可以請佢食飯
mushroom 發表於 1-5-2013 10:47 AM

樓主喜好屁股,請佢食糞就最適合不過呀