Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

我好好奇⋯為什麼樓主一直說笨大的之前出天哭星賠慘了!?
笨大賠給誰了!?
還是樓主天哭星大手入貨 ...
聖鬥士JACK 發表於 1-5-2013 04:45 PM

呢點已經好明顯...
係有人仲被人蒙在鼓裡...
{:1_201:}
老實講,笨大賠錢關我屁事...
CC...
本山人身穿雙子冥衣被圍插應該是沒在怕的,其實說圍插也不過3人在圍插,還不到5人哩
只要一招,3個青銅們就 ...
greatmuta 發表於 1-5-2013 03:36 PM

笑死人啊!你太搞笑了!
自己找了張撒卡頭像,就說自己身穿雙子冥衣⋯
你不只穿冥衣,還用冥幣呢
你傻得實在太搞笑了
冥蝶很明顯是價格亂開
看天哭星賠慘就知道了,所以笨大豁出去,故意價格亂開,看能否賺回一點差價吧
greatmuta 發表於 1-5-2013 03:32 PM

世事都給你看透了:64:

不過你繼續出口術只會得到反效果
更多c兄會出o黎踢爆你啲炒賣行為,引至更多覺得貴咗少少仲1516諗緊訂唔訂好嘅c兄覺得更加要快啲訂咗佢買個安心
回復  iamfinethankuuu

我意思係, 買得多唔代表你好理解d產品生產過程, 個比喻係弱我係承認的

而家都 ...
DenloMKIV 發表於 1-5-2013 02:40 PM

買得多唔代表了解生產過程, 但起碼有一定了解, 呢個定義點樣叫做買得多先可以決定.

良性討論係呢度絕對無問題, 大家都有自由發言的權力, 但好似條友咁下下都玩人身攻擊你又覺得好正常?
我唔明白點解同炒家買野既人要比你插?佢可能係有錢人,可能係唔知價
你都話呢到無人用支鎗去迫人買唔買 ...
sumissum 發表於 1-5-2013 03:20 PM

大大講出了重點...真係非常矛盾
回復  sumissum

呵, 有理據點解唔可以插人? 唔通有人話太陽由西面昇起我都唔可以插佢on9?
我講"有理據 ...
DenloMKIV 發表於 1-5-2013 04:43 PM

點解要用"插"呢個字??唔可以心平氣和咁去討論而求同存異咩??呢個世界就因為有咁多呢種極端思想的人先會有咁多悲劇呀..
我好好奇⋯為什麼樓主一直說笨大的之前出天哭星賠慘了!?
笨大賠給誰了!?
還是樓主天哭星大手入貨 ...
聖鬥士JACK 發表於 1-5-2013 04:45 PM

哈...係佢自己變左天天哭哭的星星啦....因為炒燶了....
笑死人啊!你太搞笑了!
自己找了張撒卡頭像,就說自己身穿雙子冥衣⋯
你不只穿冥衣,還用冥幣呢 ...
聖鬥士JACK 發表於 1-5-2013 04:51 PM

咁的說話都講得出...真係玩神話玩到上哂腦....痴X左線呀.....佢可能而家係度谷緊第七感或者條補緊聖衣
本山人身穿雙子冥衣被圍插應該是沒在怕的,其實說圍插也不過3人在圍插,還不到5人哩
只要一招,3個青銅們就 ...
greatmuta 發表於 1-5-2013 03:36 PM

沒人會插你~ 我相信這裡大部份都是有品味的~ 對你沒興趣

你是一位台灣人
的的確確是男人
腦子充滿正能量
袋表台灣玩具界
在香港TD發偉論
屁股一直胡亂說
股計詞窮便消失
點解要用"插"呢個字??唔可以心平氣和咁去討論而求同存異咩??呢個世界就因為有咁多呢種極端思想的 ...
iamfinethankuuu 發表於 1-5-2013 06:12 PM

就是嗎,有理據就可以插人,只會用自己思想覺得自己岩就可以插人,但從來唔覺得自己思想有問題,自己一定岩的嗎?太陽不可以由西邊升起的嗎?不要太自以為是比較好吧!
另外,自己無時間睇人post仲咁理直氣壯地說出口話返人,算了,不討論也罷
這正是工讀生混淆視聽的技倆,整串都廢話,早見怪不怪
反正你會買這隻應該沒差吧,買冥蝶跟是男或女有何關聯 ...
greatmuta 發表於 1-5-2013 11:38 AM

其實樓主大大想未來的神話平些, 我是支持的。

但 你沒有實際的計劃去實現這想法, 我只可以先入手, 免得無得玩。
就是嗎,有理據就可以插人,只會用自己思想覺得自己岩就可以插人,但從來唔覺得自己思想有問題, ...
sumissum 發表於 1-5-2013 06:39 PM

對,要插人也請先準備好,如果唔係律師打官司收咁貴托咩?所以呢位大大真的6+1了
沒人會插你~ 我相信這裡大部份都是有品味的~ 對你沒興趣

你是一位台灣人
的的確確是男人
腦 ...
逆天原罪 發表於 1-5-2013 06:35 PM

是一位炒燶神話而惱羞成怒,冇錢賠要賣屁股的可憐蟲
是一位炒燶神話而惱羞成怒,冇錢賠要賣屁股的可憐蟲
iamfinethankuuu 發表於 1-5-2013 07:19 PM

{:1_231:}{:1_231:}{:1_231:}可憐蟲
頭像被屏蔽