Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

頭像被屏蔽
回復  真真假假

所以咪話我支持民主但民主派我照插lor
DenloMKIV 發表於 2-5-2013 04:18 PM

引用樓主你「我主要係想講, 插人都要有理據, 即係=我支持民主, 但咁唔係話民主派點插d建制派我都覺得o岩, 有時民主派講d野都係on9 」

香港有邊個政黨唔係打民主旗號?

所以我米話民主唔等於民主派~  建制派一樣民主~ 咁米民主插民主?

a. 你支持民主派, 但佢地亂講野我照插

b. 你支持民主, 但提倡民主既政黨亂講野我照插

咁你既理據米又係跟據個人喜好~
回復  iamfinethankuuu

冇錯, 睇下"了解"到乜程度lor
午餐肉係豬肉造, 唔係食, 剩係睇下個罐都知啦

...
DenloMKIV 發表於 2-5-2013 04:22 PM

我見你不停重伸唔得閒睇樓主講野~

但反對樓主既文章就全部睇得清清楚楚~ 回文比樓主講既野仲要更長更多更仔細
回復  小堅

炒家目的係賺錢, 冇巿場需求的話炒家自然就冇生存空間
熱門貨幾熱門都好都係玩具, 買少件會 ...
DenloMKIV 發表於 2-5-2013 04:26 PM

你都仲未回應我~ 如果你有神信~ 我想買~ 你肯唔肯原價賣我?

引用你理念~ (如果你有神信的話~ 你玩少件應該唔會死)
頭像被屏蔽
那幾個人很明顯是店家工讀生啦,那麼明顯
邏輯很簡單,賣越貴他們越叫你去買,邏輯不是很怪,cc
greatmuta 發表於 2-5-2013 05:46 PM

我唔肯定你指的那幾個人~ 係米我講緊果幾個~

我覺得佢地講得中肯~ 也沒明確叫別人買~ 反而是樓主明確叫別人不要買

那我可不可以說樓主係笨大敵對公司派來的工讀生??

貴唔貴睇個人而已~ 有人覺得10元一對鞋很貴~ 有人覺得一條蕉100元很平宜~ 那又能說誰對誰錯~

只能話你有沒有錢而已~
頭像被屏蔽
如果是敵方工讀生會只叫大家不要買冥蝶嗎?敵方工讀生應該是叫大家全都不要買才對吧,cc

所以你不覺得冥 ...
greatmuta 發表於 2-5-2013 06:53 PM

我睇你的情況不一定叫全都不要買~ 正正就可能只會叫冥蝶~

我睇你D留言~ 等陣又叫人隻船下水~ 等陣又講人地工讀~ 等陣又話咩自己著冥衣~ 等陣又話自己雙子座~ 山羊post 又話咩叫女朋友著腰帶~ 我理解不能

老人家常說病向淺中醫~ 唔知台灣有冇尼句
頭像被屏蔽
不下水嗎?cc

~~~~
greatmuta 發表於 2-5-2013 07:48 PM

可能之前有版友講得啱~ 你係米受左咩刺激~  雖然我同你三唔識七~ 但作為版友~ 希望你 傷心事得到解脫~ 也不希望你永遠活係悲痛之中~ 如果病左~ 請盡早睇醫生~ 而家D細菌好毒~ 除時會死人~ 南無阿彌陀佛:o 希望你早日康復
可能之前有版友講得啱~ 你係米受左咩刺激~  雖然我同你三唔識七~ 但作為版友~ 希望你 傷心 ...
真真假假 發表於 2-5-2013 08:03 PM

版友你好,那位樓主之前說過看不懂廣東話的,但又不知何故明白你說的廣東白話,那你也不要太直接說他受了刺激�什麼他有問題了,他真的••••••••可能••••••••是有
回復  iamfinethankuuu

冇錯, 睇下"了解"到乜程度lor
午餐肉係豬肉造, 唔係食, 剩係睇下個罐都知啦

...
DenloMKIV 發表於 2-5-2013 04:22 PM

收乜野???

咁唔食都知...知等於了解其中的一部啦.....但食左廿幾年你知唔知有好多防腐劑?題外話.....唔係咒你....真係食少為秒...如果唔係就唔好話係咪玩少隻星矢會唔會死人.....係食死左後無機會玩星矢啦:47:
那幾個人很明顯是店家工讀生啦,那麼明顯
邏輯很簡單,賣越貴他們越叫你去買,邏輯不是很怪,cc
greatmuta 發表於 2-5-2013 05:46 PM

你都幾喜歡做假設喎....又肯定人地係偽娘..又話人係工讀生....就算係......人地唔係人咩???做乜歧視人???人地都用正當途徑去賺錢買心頭好....呢個世界就係有你呢d咁自我中心的人先至會攪到咁呀!!!

睇你個款一定係民x黨啦......cc{:1_214:}
版友你好,那位樓主之前說過看不懂廣東話的,但又不知何故明白你說的廣東白話,那你也不要太直接說他受 ...
sumissum 發表於 2-5-2013 08:33 PM

有病呀......唉.......玩神話玩到痴我都係第一次聽見..奇聞:(
呢隻我都訂了,見到個價都打個突,不過諗起鋼鐵聖鬥士都可以去到甘貴,想有平貨簡直無可能.訂左安心D.