Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

睇哩二十頁討論,好睇過神探高倫布
樓主說

1) 唔買,咁就有機會令到Bandai減價,但亦有機會唔出冷門品,即係高風險產品。

2)買,就一定令 ...
mushroom 發表於 3-5-2013 07:35 AM

收購笨大就可以了:p~~~~~~~~~
見幾個地方都收低於魂shop的定價幾魚,
有興趣可以去睇睇.
收購笨大就可以了~~~~~~~~~
timothy276217 發表於 3-5-2013 11:31 AM

唔會, 如果我收購了, 我會出超超限定版,  。18k黃金聖衣。

價錢, 一萬元。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  小堅

炒家問題我係in general咁講, 唔係針對冥蝶
你自己跌落地拿返渣沙啫
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 12:52 PM

似係你呢D寄生蟲係到吠囉...
你搵唔到食係到發爛咋,過主啦...
又話人地高追...
又話人地供養寄生蟲...
證據呢cc...
用返正身講野啦...
回復  逆天原罪

笑了, 重叫我諗下先講
"合理化", 你都講左"合理", 咁你認為我d理由唔合理咪駁lor, 你駁 ...
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 01:06 PM

你而家仲唔明, 你成日話人買少件玩具會死嗎?

尼D米執著羅, 你明唔明咩叫執著?

就同你而家一樣羅, 不停去解釋, 不停去講, 不停要去回文

你自己都出黎社會做野啦, 社會好黑暗嫁, 你唔係估好似動漫入面咁正義掛?

你講咩插炒家, 幫炒家買野既人又要插, 做人現實少少啦

唔好將你既理想世界套入現實
回復  逆天原罪

笑了, 重叫我諗下先講
"合理化", 你都講左"合理", 咁你認為我d理由唔合理咪駁lor, 你駁 ...
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 01:06 PM

所以你米講一套做一套

自己又話冇睇樓主講野, 之後又不停回反對文

而家又話自己唔想係到講炒家問題, 人回我先回

你咁多自己唔想, 何必執著係尼個post 發表你既偉論
回復  iamfinethankuuu

我咪話係要人主動去了解先知lor, 我都係咁認為丫, 你對某d野了解有幾多同買幾多 ...
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 01:09 PM

你自己又話做廠, 做廠米又係低價做商價賣出, 咁米又係同冥蝶一樣低成本高價賣

咁你米又係幫所謂既炒家? 定叫不合理商人打工, 你講到自己咁高尚, 你回現實去同老闆發表下你既偉論先啦
回復  逆天原罪

笑了, 重叫我諗下先講

講咩合理化...
要講自己去吹水區開個POST慢慢講啦...
唔好阻住人地係到討論冥蝶...
呢到係玩具論壇...
講其他野去吹水區...

不過我都唔介意你答埋我呢個問題先走...

「請問有幾多隻聖衣神話有透明件???」

答啦,答啦嘛...
唔知我講乜請去爬文...
唔好再扮睇唔到啦...
放大D再整紅佢加埋粗體畀你啦...
隻冥蝶真強呀, 居然咁都可以吹鳥咁多頁(人氣爆燈).................
ray文 發表於 3-5-2013 10:32 AM

最主係兩個低能仔出埋d垃圾論點姐,一個叫人吾好訂,原來目的只係想人氣我取,自己大賺一筆:ar:
一個重on 99 做架梁,講買炒價玩具吾啱:x
講咩合理化...
要講自己去吹水區開個POST慢慢講啦...
唔好阻住人地係到討論冥蝶...
呢到係玩具論壇. ...
小堅 發表於 3-5-2013 01:39 PM

果個粉皮d垃圾論點,買件玩具玩姐,啱米入lol,吾啱比你都5要la!自己有能力米入lol!樣樣計住人地點賺,關你七事咩、人地有腦有瞻入貨!

根本係吾順人有錢賺,憎人富貴厭人貪米呢d垃圾lol:x
回復  逆天原罪

笑了, 重叫我諗下先講

真係同你尼個人討論, 要分開幾次回你先明白

你成日提玩具唔係生活必需品

你自己睇地鐵, 電費尼D 夠必需品啦ma? 人地賺盡一樣加價

何況你尼D唔係必需品, 為何不可賺盡加價,

社會現實就係咁, 你真的出黎做野嗎?

必需都已經無非無天, 你仲去諗非必需品? 你仲懷疑我心智?

你話你自己係米真有趣?