Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

頭像被屏蔽
呢條友理解能力有問題定真係唔識睇白話
居然會覺得有人支持緊佢而要感謝
定佢真係有少少..........:62:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  逆天原罪

咁我又要再講多次啦
作為玩具開發生產商, 你d產品好, 可以將d cheap 野買得貴又有人買 ...
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 07:50 PM

版友, 你終於明白啦,  而家笨大將cheap 既冥蝶貴賣,  你快D去同樓主解釋, 尼D唔係異常價格, 你要仲讚笨大好野tim
回復  逆天原罪

咁係我執著囉, so?

因為社會好黑暗, 所以你要繼續黑暗
因為現實係冇民主, 所以 ...
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 07:42 PM

尼個世界太多某人, 不停自圓其說, 雙重標準, 講一套做一套, 假借正義之名行壞事

吹到自己聖人一樣, 真唔知好笑定好嬲,
樓主一早就揚名台灣了, 你地唔係唔知啊...
回復  小堅

咁我都講左話我想係呢條thread講炒家同買家問題
咁你繼續問我咪繼續回lor
有幾多隻聖衣有 ...
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 07:53 PM

咁唔得閒就唔好回啦...
一陣講完畀你聽又唔睇...
掉返轉頭話返人就唔好啦...
你鍾意就自己爬文,唔鍾意就算啦...
有幾多隻聖衣有透明件我唔知喎, 呢個問題有乜關係?
我係#221樓問左你,見你冇問未再問多次,就係咁簡單...
就係好似鍾意就買,唔鍾意就唔買一樣,係你搞到咁複雜...
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 43&fromuid=3836
:38:
樓主一早就揚名台灣了, 你地唔係唔知啊...
luciferdark 發表於 3-5-2013 08:11 PM

台灣紅人???
{:1_236:}
回復  逆天原罪

你意思係, 必需品都加, 所以非必需品更加要加?
我又要repeat, 我唔係插生產商訂價貴,  ...
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 08:03 PM

加價同炒實際上冇咩分別

你自己都話純粹係靠屯積居奇干擾巿場運作黎謀利

市場上有咩產品唔係咁呀, 講加價只不過係好聽

商店講加租, 因為地貴, 說穿了米有人屯積d地

地鐵加價, 好多成本上升, 說穿了米就係地鐵係主要交通, 加價奈我不何

人地做生意當然會美化自己既行動, 最後米又係屯積果班人得到最大利益

咁你就接受大公司加價, 你就要插買炒價玩具既人?

咁不如以後炒家改口, 話自己加價玩具, 咁我買返黎放係到, 你當俾倉費我, 

所以玩具加少少價, 反正你租迷你倉放野都要俾錢, 咁成件事就合情合理
台灣紅人???
小堅 發表於 3-5-2013 08:26 PM

台灣出名就遠征海外{:1_222:}
回復  小堅

你真係愈黎愈好笑, 愈回愈語無倫次
發爛渣似乎係你喎

我搵唔到食?? 唔明, 我搵到丫, 搵 ...
DenloMKIV 發表於 3-5-2013 07:37 PM

原來你唔識中文,定係記憶力有問題???
自己話完人,下面咁多個「你」字都叫唔係話我???
仲要話人對號入座???

引用你#287樓既說話先...
http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&ptid=206511&pid=6890304&fromuid=3836

「真係好笑
係度點吠d炒家, 但身體卻很誠實地繼續供養d寄生蟲, d炒家真金白銀咁袋袋平安, 話之當面dklm, 最緊要肯過水高追, 幫襯完佢地, 佢地係背後一邊偷笑一邊笑on9咋」

姐係我話強姦左阿婆...
推細路出馬路...
同埋偷睇阿媽沖涼...

咁你唔好對號入座喎...