Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

頭像被屏蔽
算啦,其實再爭辯下去都冇意思,不如大家都收手講返玩具啦!一切都源於思想及智商異於常人的樓主所惹的禍,想炒貨又叫人不要入貨,六加一同八加一呀!

題外話,有人知道什麼是cc?容量單位?哈!咁細單位唔怪得某人咁小氣啦!
頭像被屏蔽
回復 347# iamfinethankuuu

之前師兄沒看樓主那山寨mb exia的盜版改造post嗎?明顯抄襲扮自創,讓人嘔心,那根本就是富二代中二病:ar:

果然神級的財力還要神級的腦殘配對
依樓主的厚面皮和「神級的財力」,沒準他就是陳水扁的私生子,錢都是貪回來的。嗨 greatmuta,你老爸在監獄好嗎?cc
我相信9月就會有人影一堆冥蝶和留下以下句子

"好貨不炒嗎? 你真的拒買沒有訂? 你真容易被騙 cc"
回復  sumissum

有入到•••••••
woofai10 發表於 4-5-2013 03:38 AM

Effect係其中一款我真係唔覺得值但我又入左既星矢玩具{:1_223:}
我聽你講~
逆天原罪 發表於 4-5-2013 02:44 AM

{:1_222:} 多謝,逆天同小堅兄,我地玩玩具玩得開心就好了
回復  iamfinethankuuu

之前師兄沒看樓主那山寨mb exia的盜版改造post嗎?明顯抄襲扮自創,讓人嘔心,那 ...
mudwk 發表於 4-5-2013 09:43 AM

大大你真的形容得太好了!
  真係睇完佢回話自己神級財力個下笑左!原來真的有人玩玩具玩到有精神病呀!醫學界又可以有新研究了!
我相信9月就會有人影一堆冥蝶和留下以下句子

"好貨不炒嗎? 你真的拒買沒有訂? 你真容易被騙 cc"
redfish 發表於 4-5-2013 10:27 AM

大大果然料事如神!哈
多謝,逆天同小堅兄,我地玩玩具玩得開心就好了
sumissum 發表於 4-5-2013 10:33 AM

Sum兄睇唔過眼出手了!哈
連redfish呢類實事派既版友都出聲,我諗呢位神級財力既神人離被禁言不遠了
炒貨?你真容易被騙  

依本山人神級的財力需要炒貨嗎?

cc
greatmuta 發表於 4-5-2013 09:16 AM
那你用神級的財力過來香港一次吧, 我用蚊級的財力請你食一餐。
那你用神級的財力過來香港一次吧, 我用蚊級的財力請你食一餐。
mushroom 發表於 4-5-2013 11:04 AM

我夾份呀!仲有冇大大夾?哈!
Effect係其中一款我真係唔覺得值但我又入左既星矢玩具
sumissum 發表於 4-5-2013 10:31 AM

我係唯一冇入effect parts呢~{:1_237:}
mushroom 發表於 4-5-2013 11:04 AM

我又要食呀.................預埋我地好wor............{:1_226:}