Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

神串啊!!!!!!!
greatmuta 發表於 1-5-2013 12:49 AM

還什麼神串~

先解決你的飛機我的船這個問題~ 你逃避也沒有用
正常人會沒事說自己是女的嗎?= =

像一些討論區啦、online game 網路遊戲啦,很多都嘛是男扮女的,大大新 ...
greatmuta 發表於 1-5-2013 02:26 AM

我是男人~ 你信不信?
完未啊,6+1左就認左佢啦
點解仲未禁言
我想問點先有資格討論星矢D玩具,係咪要"從第一隻新生星矢到現在EX巨蟹, 由普通神話到限定神話, 由素體到所 ...
黑仔文 發表於 1-5-2013 01:41 AM

版友你先看前文~ 你拿一篇去說~ 還紅字~ 你有特別見解嗎?
是啊 為何要全買的才能討論聖衣神話呢?= ="
某位偽娘實在是......@@#@#
greatmuta 發表於 1-5-2013 02:19 AM

有關封鎖會員戶口 / IP
Toysdaily管理團隊只會因以下情況而封鎖會員戶口 / IP :
1.當新會員登記後,而其首個討論或回應已用作為挑起罵戰,或含粗言穢語,人身攻擊,中傷等不友善行為時,我們會立即封鎖該會員之戶口 / IP 而不作另行通知。
2.已登記的舊會員用同一IP開設多個會員戶口,而利用新戶口去作出任何挑起罵戰,粗言穢語,未經同意張貼別人的相片,公開私人地址電話等個人私隱資料,人身攻擊及中傷等不友善行為時,我們會pm警告會員,如情況沒有改善我們有權立即封鎖會員戶口/IP而不作另行通知。

你等下又說人屁股~  等下又說人偽娘~ 等下又@@#@#

你整天叫別人拿証據~  那你自己有証據證明她不是女嗎?

像一些討論區啦、online game 網路遊戲啦,很多都嘛是男扮女的,大大新 ...
greatmuta 發表於 1-5-2013 02:26 AM

傻B,
你傻得實在太可愛
她是女的,怎麼你一直說她偽娘⋯
我們在香港辦的聖鬥士朋友聚會,她常出席的

不要以偏概全了.....什麼很多其他是這樣的話這裡應該也是這樣....沒有證據也不要咁肯定啦.....講自己的性別有任不妥???女仔唔玩得神話???唔通傳統阿媽煮飯...所以father就不能入煮? 太機車了吧!!!

你咁樣話人....我覺得已經不是理性討論了......係度人身攻擊玩歧視........每一種性別也有他的自由....難道你不認同?
樓主的口頭禪,好鍾意講完野之後打cc...
係到扮Q扮可愛...
依家未變到好Q可愛囉...
(以上係推斷來的 ...
小堅 發表於 1-5-2013 12:09 AM

扮可愛.....好嘔心呀{:1_224:}
我想問點先有資格討論星矢D玩具,係咪要"從第一隻新生星矢到現在EX巨蟹, 由普通神話到限定神話, 由素體到所 ...

咁你覺得呢???

言下之意係一個女人沒事的話話自己係女人係不正常??所以你係男人話自己係女人就叫正常???

咁真係令我大開眼界了.....
已經無左主題了....................
已經無左主題了....................
mushroom 發表於 1-5-2013 09:53 AM

其實根本呢個主題就不應該出現....實在太膠了
都幾歲了 還小女子 難道是偽娘= ="?
greatmuta 發表於 1-5-2013 12:38 AM

早晨:78:

小女子只係一個簡稱, 我身型矮小, 難道不可以"個子矮小的女子"嗎??:78:

現在係咪放男圖做頭像一定係男人??{:1_215:}{:1_215:}

你矢咪答我"你對聖鬥士星矢"有幾愛~~??:78:

你好, 這句我只對POST主說, 無意話CHING的, 請見諒:64:
早晨

小女子只係一個簡稱, 我身型矮小, 難道不可以"個子矮小的女子"嗎??

現在係咪放男圖 ...
J子 發表於 1-5-2013 10:10 AM

算啦J子,他壓根兒都不相信你,沒有什麼可討論了:!