Toysdaily 玩具日報

查看: 114640|回復: 466

超時空要塞MACROSS 四月份分享

岩岩係10月再執過.....執到屎左咁制....請大家有時間睇完呢度可以去睇睇丫~~謝謝

按--->10月份MACROSS分享,睇下多左D乜??

幾個月前放左幾日大假,終於可以抽d時間係屋企攪攪個玩具櫃啦~諗諗下,搬屋到而家都一段時間啦~,終於的起心肝,要清理床底啦!
好快,係床下底"巢"到D舊書,同大家分享下啦~~:shy::shy:

首先,係我的玩具櫃,終於再次執好啦~對上一次執,都好似係一年前啦~~
:shiny:

:!衝出黑喑地帶...............

再黎!!

韋基利戰鬥群...

:!"古"書分享~~

:blame:當年老翻版!

:shiny:我最喜歡的一本~~係當年本場刊~

:love:內頁真係超正!!

發現除左MACROSS外,原來我仲有好多本娜汀亞的畫集喎!!
仲有大量動畫CD,CDS,BOX SET....而家睇返自己好似開舖頭咁....哈哈
原來我細過果陣開始已經買左咁多........HAHAHAHA...諗返真係浪費左好多錢...

各位大大,比d意見丫!可以再執好d!thanks!!:shy:

[ 本文章最後由 cc_hope 於 3-10-2007 12:57 AM 編輯 ]
忠實marcross fans~~!!
全韋基利真係好震撼...
咁soundtrack同歌集走唔甩啦...
快d唱首小白龍黎聽下先~!~!
:Q:Q:Q........大大我見到你櫃頂架天眼急先鋒艦呀!!!!:shiny::shiny::shiny:
大大d collection好集中......好正:):):)
好正......有無人知邊到多marcross7 的野同模形賣?  e+好想要返:no:  我中意巴沙拿多D:shy:
好勁,好羨慕,要用好多錢先可擁有!
good......good.....good........
好多macross 丫~~~~ :no:
"姣"利害......:shiny:   列隊.....

好奇問問...大大係唔係齊曬......有冇d漏咗冇買好遺憾呢???
好勁呀大大:shiny::shiny:
有Takatoku的紅藍機:shiny:, 呢兩隻Bandai未出復刻前好貴的
有無人知marcross7 的野同模形賣:no:?  真係好想要.......答下我啦唔該.........
thx sharing
好驚呀 ! 睇到大大嘅相先至突然記番.....原來我細個有過一隻VF1J,!講緊係有兩隻SDF-1嗰格,圖片右方細細隻嗰隻,叫做係完全變型架!多謝大大喚起小弟嘅記憶!!:)
原文章由 davewink 於 12-4-2007 08:08 PM 發表
"姣"利害......:shiny:   列隊.....

好奇問問...大大係唔係齊曬......有冇d漏咗冇買好遺憾呢???

有!仲有好多未有!係非常遺憾

包括有YAMATO VF-11B的FAST PACK版
美版VF-1S同埋四SET美版FAST PACK
TOMY果套"扭旦"
YAMATO藍色婦人機<-----最想要!!!
BANDAI舊版VF-1S紅骷髏版的\"FAST PASK"<----右邊係電子炮果款
十幾廿年前所出的VF-1J用重裝甲
YAMATO 1比72的FAST PACK版紅藍機及VF-1S
仲有D想買的係好多年前出的小合金.....好多好多...又好貴個D.........

暫時係咁多......好難搵到以上物品...啦....嗚嗚.....
如有佢地的&#36394;影...煩請各大大報料丫~~THANKS!!!
原文章由 超力電磁俠 於 12-4-2007 07:09 PM 發表
好勁,好羨慕,要用好多錢先可擁有!

擁有=買到窮呀..............嗚~~~