Toysdaily 玩具日報

超時空要塞MACROSS 四月份分享

原文章由 zakuII 於 13-4-2007 12:25 AM 發表
May I ask... how did you handle those boxes???

呢個係一個好大的問題......所以我放在係貨倉度,yamato d盒真係大到可怕!!!:@:@:help:
Amazing collection !!
just like a macross museum that I have never seem ~ :shiny:
藍色的Q-Rau同埋CM figures呢﹖
原文章由 cc_hope 於 13-4-2007 10:23 AM 發表

呢個係一個好大的問題......所以我放在係貨倉度,yamato d盒真係大到可怕!!!:@:@:help:

need a bigbig warehouse.

I have about 10x 1:48 yamato boxes at home... may need to throw some boxes away soon... really run out of space now.
大大仲有存orguss???????
我記得仲有一樣好正0既product
就係bandai出0既SD vf-1s
當年只係$2x 只係換個頭就可以變3種形態 仲有埋甲真係超級正
不過笨大好似冇再版過 (可能拎唔到個right)
細個果時有一隻可惜唔見佐 之前係雞旺好似見到有不過之後又搵唔到
有冇大大見過?
原文章由 soundonly 於 13-4-2007 11:56 AM 發表
我記得仲有一樣好正0既product
就係bandai出0既SD vf-1s
當年只係$2x 只係換個頭就可以變3種形態 仲有埋甲真係超級正
不過笨大好似冇再版過 (可能拎唔到個right)
細個果時有一隻可惜唔見佐 之前係雞旺好似見到 ...

你係咪講圖中間果d呀?

'更'呀~~~~:no:
我都有留意大大果幾隻sd 應該係右邊果3隻不過剛好out focus睇唔清楚
係模型要砌架嘛
大大真係有好多珍品:^
大大的珍藏真係見證到Macross玩具的演變。勁呀!

小弟其實好想好想要Takatoku 1/100 VF-1S, 但找極都找不到,若大大有機會找到多一盒,可否email通知 我:albegas19@yahoo.com.hk

謝謝你!
又多,又齊,又整潔~~~!!!!:Q:loveliness::handshake:
已經可以足夠開專題展覽~~~~好想到府上參觀~~~~:*:love:
睇中您櫃頭的超時空世紀呀 :shy:

原文章由 cc_hope 於 12-4-2007 06:31 PM 發表
剛剛放左幾日大假,終於可以抽d時間係屋企攪攪個玩具櫃啦~諗諗下,搬屋到而家都一段時間啦~,終於的起心肝,要清理床底啦!
好快,係床下底"巢"到D舊書,同大家分享下啦~~:shy::shy:

首先,係我的玩具櫃,終 ...

THX
好壯觀,飛機型態時,一排咁放,效果不錯
:):):)
原文章由 car 於 13-4-2007 04:02 PM 發表
睇中您櫃頭的超時空世紀呀 :shy:

呢隻好野黎架!!!全新冇拆過,係櫃裡面就有隻開左愛黎玩!
原文章由 MAX 於 13-4-2007 03:42 PM 發表
又多,又齊,又整潔~~~!!!!:Q:loveliness::handshake:
已經可以足夠開專題展覽~~~~好想到府上參觀~~~~:*:love:

謝謝版主大大!!