Toysdaily 玩具日報

超時空要塞MACROSS 四月份分享

原文章由 joeyjoyee 於 12-4-2007 06:47 PM 發表
:Q:Q:Q........大大我見到你櫃頂架天眼急先鋒艦呀!!!!:shiny::shiny::shiny:
大大d collection好集中......好正:):):)

天眼急先鋒:@:@ wah~~~~ almost forget:no:
waaaaah

gooood
:no: Super Fans ~
流口水呀:shiny::shiny::shiny:
oh...............................macross super fans :)
wow
樓主無超時空烈傳-真空路守喎~
有無興趣儲埋呀~?
我有架啦....以前bandai出的戰國sd系列嘛....仲有四款sd韋基利添...元祖都有....不過全部未砌...放唔到出黎....同時又唔捨得砌喎.....
始終於唔係咁鍾意玩模型,上色要太多時間啦........同埋唔貼貼紙會好樣衰...但貼左又驚日子有功會甩....嘻嘻~~:shy::shy:

[ 本文章最後由 cc_hope 於 13-4-2007 11:36 PM 編輯 ]
大大D珍藏好正啊:^我只係齊YamatoVF系列,藍色婦人機已經放棄了(太難揾)希望有日我都有機會display出黎!
(大大有冇hobby套誌上限定透明裝甲?呢套同日本visa限定VF我係香港未見賣過)
原文章由 N-piccolo 於 13-4-2007 06:42 PM 發表

天眼急先鋒:@:@ wah~~~~ almost forget:no:

係呀~~細過真係好鬼鍾意佢架!!!

仲有本書添架~~

[ 本文章最後由 cc_hope 於 14-4-2007 12:00 AM 編輯 ]
原文章由 N-piccolo 於 13-4-2007 06:42 PM 發表

係呀~~細過真係好鬼鍾意佢架!!!
原文章由 wpc 於 13-4-2007 11:50 PM 發表
大大D珍藏好正啊:^我只係齊YamatoVF系列,藍色婦人機已經放棄了(太難揾)希望有日我都有機會display出黎!
(大大有冇hobby套誌上限定透明裝甲?呢套同日本visa限定VF我係香港未見賣過)

透明裝甲冇買呀~~覺得冇乜特別.....成$700不如買多隻1比48....
日本VISA限定全黑版...好似全世界得3隻定5隻.......如果能夠望到一眼實物已經好難得!!
原文章由 cc_hope 於 14-4-2007 12:02 AM 發表

透明裝甲冇買呀~~覺得冇乜特別.....成$700不如買多隻1比48....
日本VISA限定全黑版...好似全世界得3隻定5隻.......如果能夠望到一眼實物已經好難得!!

700?太貴了吧!!:ice:
原來visa得咁少隻,咁又一隻死心lu....
真係我地D老餅天堂
原文章由 wpc 於 14-4-2007 12:33 AM 發表

700?太貴了吧!!:ice:
原來visa得咁少隻,咁又一隻死心lu....

套透明甲一出果時只係 2XX
坦白講,我覺得已經超越 "錢" 可以衡量的境界。

真係好似博物館一角一樣,如果我都可以有其中一格就好0勒。:$