Toysdaily 玩具日報

超時空要塞MACROSS 四月份分享

原文章由 hevangel 於 13-4-2007 11:18 AM 發表
藍色的Q-Rau同埋CM figures呢﹖

藍色的Q-Rau!!我都好想要呀~~~~
但搵黎搵去都冇呀~~
唔通真係要去日本搵...?
原文章由 超級玩具王 於 14-4-2007 01:01 AM 發表

套透明甲一出果時只係 2XX

但係跟著比有心人炒價炒到上天~~~嗚..........:sad:
大家都係macross門下弟子, 但係我只有CC_hope兄大約十份一o既功力, 真係非常配服!!

真係要叫你一聲......大師兄~~!!!
請問大大,你第11張相片裡,黃色個兩盒未開過的q版?是什麼來的?謝謝!
原文章由 MIA_KILLER2000 於 14-4-2007 11:43 PM 發表
請問大大,你第11張相片裡,黃色個兩盒未開過的q版?是什麼來的?謝謝!

是日本版的q版~~
之前係日本賣返黎,係香港我都未見過........
原文章由 cc_hope 於 16-4-2007 12:02 AM 發表

是日本版的q版~~
之前係日本賣返黎,係香港我都未見過........

Takatoku的Paro-Mecha series, 除左紅和藍1J, 仲有輝1J和1S
http://www.toyboxdx.com/datafiles/data/takatoku2/macross2.php

原文章由 cc_hope 於 14-4-2007 04:26 AM 發表

藍色的Q-Rau!!我都好想要呀~~~~
但搵黎搵去都冇呀~~
唔通真係要去日本搵...?

風水輪流轉﹐當年這集機出街時﹐死貨一大堆﹐我是減價入的。
估唔到現在竟有變成搶手貨。
好齊呀:love:
D飛機仲多過赤臘角....
原文章由 hevangel 於 16-4-2007 02:15 PM 發表

風水輪流轉﹐當年這集機出街時﹐死貨一大堆﹐我是減價入的。
估唔到現在竟有變成搶手貨。

O下!!!原來有大貨返過架??
岩岩我搵左個朋友係日本幫我搵緊...,不過唔知搵到的話會係咩緊.................
I have one set of 透明裝甲 but not put it on.  Too expensive lar.

I heard from my friend he has one Visa special edition (whole black) but I never see the jet...

Let me check whether he can see me the picture...
唔知道大大有冇買到新果set macross盒旦呢?
原文章由 MIA_KILLER2000 於 20/4/07 12:39 AM 發表

i wanna buy but don't have the time yet..:die:
大大的收藏好豐富呀~
小弟好羡幕...
原文章由 MIA_KILLER2000 於 20-4-2007 12:39 AM 發表

我都買左啦~~買左兩set連特別版~
第一set買左$ 30X :ice:
第二set買左$ 25X :cool:

價錢都好大上落...:no: