Toysdaily 玩具日報

超時空要塞MACROSS 四月份分享

嘩,又一 macross fans, 得閒交流下呀, 有冇上 macross world 呀? 你兩隻sdf-1 係咪一隻日版一隻美版呀 ? 我暈左好耐都冇隻靚仔既日版呀
點解唔買 wave 隻 sdf-1 呀? 都出得唔錯架, 話晒戰艦都少 product 嘛
:shiny:衝出黑暗地帶真係好壯觀...真係"奉獻"出唔少 thx cc_hope兄share!!
原文章由 samsonco 於 12-4-2007 11:11 PM 發表
點解唔買 wave 隻 sdf-1 呀? 都出得唔錯架, 話晒戰艦都少 product 嘛

大大冇每張都仔細睇了
原文章由 samsonco 於 12-4-2007 10:55 PM 發表
嘩,又一 macross fans, 得閒交流下呀, 有冇上 macross world 呀? 你兩隻sdf-1 係咪一隻日版一隻美版呀 ? 我暈左好耐都冇隻靚仔既日版呀

MACROSS WORLD緊有上去啦~~
SDF-1係一隻美版一隻台版~
好想買隻日版,早排去壞X角睇過,佢有隻買三牛二魚,但都係好黃的.....
我都好想搵隻白雪雪的~~~
原文章由 redfish 於 12-4-2007 11:15 PM 發表

大大冇每張都仔細睇了

大大真好眼!!
THANKS!!
:@閱兵大典嗎?!
好強的陣容啊:$
係窩, 眼大睇過籠添, 繼續勞力啦, 你仲有 bandai hcm 1/72 , 1/100 takatoku 細版, 1/144 呀
我聽日都 post 下相先, 不過好多仲係個盒度
THX PHOTO,
好正的收藏:shiny:
小弟都係macross fans......
yamato 1/48 有 7 盒......
1J有紅,藍,黑,加FAST PACK,白色另加重裝......
1A量產啡色.....
1S有紅,黄色加FAST PACK
但與大大相比差太遠了......:no::no::no:
原文章由 samsonco 於 12-4-2007 11:46 PM 發表
係窩, 眼大睇過籠添, 繼續勞力啦, 你仲有 bandai hcm 1/72 , 1/100 takatoku 細版, 1/144 呀
我聽日都 post 下相先, 不過好多仲係個盒度

係呀~~其實係仲有好多好多呀~~~
根本上係儲唔齊的.....嗚...
keng!:shiny:
May I ask... how did you handle those boxes???
好強 ar big big, :no::Q:help::loveliness::@
超時空狂人呀~:Q:Q:Q

大大有無呢本呀? :shy: