Toysdaily 玩具日報

查看: 17775|回復: 17

[玩具攝影] 開箱~ 超合金DX RVF-25 (Renewal) SP + Ghost

一直都好鍾意RVF系列
今次真係成個RVF"戰鬥系統"在手上, 有好"完整"的感覺 (除左個銀包)

RVF最正就係Flight Mode, 不過RVF-25本身就太瘦, 加埋Super Part就真係Fit晒

比開訂價時平左, 好彩舖頭自行用現貨價來收尾數........

遲下先再set機影 full set >_<
話說隻RVF-25返來咁耐都未變過Battroid mode

下面係舊圖, 過兩日先全家福

頭像被屏蔽
Great, support! :71:
nice photos.  best looking super set yet.  nice collection.  support.
正呀 ~~ 不過要佔好多地方 ~
所以一直得個恨字 ~~
正呀 ~~ 不過要佔好多地方 ~
所以一直得個恨字 ~~
Kuuga_iwsp 發表於 27-11-2013 00:10

擠逼戶
呢隻確係唔錯:71:
very cool collection!
好正...有ching分享....之前買了但最後都係放左...因為的唔起心肝買限定parts:70:
擠逼戶
sniperxp 發表於 27-11-2013 00:28

唔算擠逼&#21526;∼擺得好好睇∼!
巴打我想問係唔係飛機MODE著唔到腳甲
第一次著甲,飛機MODE好似裝唔到
support
:71::71::71:
巴打我想問係唔係飛機MODE著唔到腳甲
第一次著甲,飛機MODE好似裝唔到
sohingyan 發表於 27-11-2013 20:39

可以,就咁向下拉對腳出來就得,
我著件衫都係在飛機mode下著
支持支持! {:1_235:}

前日孤仔都Call&#21655;我&#25886;盒parts, 不過要放假先出得旺角&#25886;! {:1_237:}
可以,就咁向下拉對腳出來就得,
我著件衫都係在飛機mode下著
sniperxp 發表於 27-11-2013 09:16 PM

但係安完合唔返上去
可能我著錯.........