Toysdaily 玩具日報

查看: 31877|回復: 96

致HT .... 請修改一下你的2.0 SCAR PLS

見到V2.0 好期待, 睇完相有點失望...

1) 金屬色... 唔係咁樣油架... JOSEPH兄你咁樣油係石色黎, 不需要有窿的地方都要滲黑吧... 請參看

2) 老實說 2.0 + 而家的技術, 真係似嗎 ?
個咀的鬆弛形態, 不用P2 CITY HUNTER, P1, 同呢隻都要一樣吧. 是不一樣的啊

3) 那個咆哮牙.... JO兄你究竟有無睇過套戲架

4) BODY 大少 .... 你不是繼續沿用CLASSIC 那個吧.... 要懶都用BERSERKER那個啦

5) 頭髮的長度及濃密度

6) 個頭D毛..... 仲記得我們的CLASSIC嗎 ? >.< 官圖也是一條一條毛咁油. 大貨呢... 唔知大家拿貨時有無發現, 那種&#22001;西的畫毛女工... 是怎樣幫你"點"上去。 你乾脆做兩個頭吧, 一個帶面具 (像FALCONER), 一個有毛/膠毛的PREDATOR頭, 我寧願比多三舊轉DX.

用五年時間黎改進, 比我用50分鐘搵的圖片就對死了... 恕我這個FANS 真的不能很高興.

歡迎任插 兼抽水...
HT : Even we do not make any modification, it is still selling like hot cakes.

So, why bother??? :34:
最重要個面相, 眼, 同咀形都真係唔太似戲中既 Scar, (雖然我本身都唔太 like 戲中既 Scar 面相, 眼太大, 咀形唔夠惡) ...
但呢隻 2.0 真係唔太似, 同埋頭髮長度問題真係爭太遠了 ...

Btw, 依家個版係咁, 實物又可能係另一回事 ... :36:
回復 2# Gretzky99

你的想法是, 要是他會改才出聲. 不改講黎都無謂. 我尊重.

但我睇法係, HT出得不好, 唔改, 唔代表我要硬受, 我可以發聲表達我的意見.
一砲做到最似,點出3.0呀

莫非閣下同那位造型師很熟?不然怎會拿人家的名字開一個侮辱性的玩笑?既然覺得隻產品這麼多不滿的地方,不去買便是了,不然閣下自行向片商買個版權,出一隻附合曬你指出的要求,不就更加好了嗎?不過若然閣下咁有本事, hottoys 聘請的便不會是 Joseph 兄,而是得把口的閣下了。
頭像被屏蔽
回復 6# hk小文

同意唔應該用呢個字眼. 己修正.

原來真係唔可以話HT出得唔好架喎.
想問問樓主,有冇去信 / E-mail俾Hottoys...????
有要求、有意見想表達好正常,
但直接去信Hottoys唔係更好嗎....????
回復  hk小文

同意唔應該用呢個字眼. 己修正.

原來真係唔可以話HT出得唔好架喎.
ivykwong1997 發表於 21-12-2012 12:03 PM

不是不可以,但罵到出言侮辱就過份了!再說,請問市場上有那隻較這隻好呢?你要說不好,那起碼拿一隻更好的出來比較一下吧?仍是那句,既然隻 figure 咁不堪,不去買不就好了,何苦難為自己呢?
&#36190;同&#27004;主,&#36825;新Scar确&#23454;是有些地方需要改&#36827;才能完美。

新Scar的面具需要改因&#20026;眼罩有些&#38169;&#35823;,scar的面具眼罩是&#38134;色的。
而且&#20004;&#20010;眼罩中&#38388;&#24212;&#35813;有&#26465;&#32454;&#32454;的&#36830;接,并不是&#20004;&#20010;眼罩&#29420;立分&#24320;。
而且新Scar的面具形&#29366;/&#36718;廓也有些&#38169;&#35823;。

&#30005;影裁&#22270;:

某高手的DIY面具:

新Scar面具和Classic的面具比&#36739;,看起&#26469;是一&#26679;(只是改了&#28857;和刻上scar&#32441;)

&#36824;有就是&#22836;&#21457;...&#36825;新的Scar&#22836;&#21457;不&#22815;&#38271;。
看看官方的&#22270;,它的&#22836;&#21457;是&#38271;到胸部以下的:

其實師兄如果見到官圖唔合心水咪唔好理佢唔買佢lor, 冇人叫你硬受......
不過出言對任何造型師不雅侮辱, 就真係太冇品, 始終人地都付出左佢既心血努力.....
回復 10# hk小文

就是市場上沒有選擇, 才叫HT去修改一下.  有什麼問題呢 ?

是否中電獨佔新界電力市場, 用家就不能有訴求 ?

回復 9# kafai1978

沒有. 因為EMAIL是TOYHUNTERS D 員工覆的.

我應為在這裡, 會更能直接及有效達到訴求的果效.
第一, 呢度人流多, 兼出名 [ 我唔信HORWARD唔睇 ]
第二, 呢度PREDATOR FANS都多. 我相信, P FANS的, 大部份會認同我的睇法.
第三, 你係HT員工, 會唔會FORWARD一個意見的電郵給老闆 ? 一日不知有幾多個EMAIL收到.
回復 11# vinlwj

其實JOSEPH 的功力, 應該做到有餘....

唔明點解唔跟 ....