Toysdaily 玩具日報

樓主: ivykwong1997

致HT .... 請修改一下你的2.0 SCAR PLS

回復  hk小文

就是市場上沒有選擇, 才叫HT去修改一下.  有什麼問題呢 ?

是否中電獨佔新界電力市場,  ...
ivykwong1997 發表於 21-12-2012 12:16 PM

反過來說,有一班客就是喜歡此樣版的造型,那又如何呢?事實亦証明已有人去了訂,即代表已經接受了。
回復 13# ivykwong1997

ironman 1:6 figure, 以前都係得 ht 一間出
不過搵到錢既, 你估其他廠商唔想分一份咩....你睇而家都有第二間廠都出ironman

所以, 如果唔啱ht, 咪睇下neca , 或等下其他廠出lor
頭上既疤係就甘油上去??
回復 3# Boris_C

嗯. 睇法一致.

好難期望, 唔出聲, 但大貨會有大改(仲要向好方面大改).
佢有佢風格已經係JOSEPH哥招牌野,唔講了......
以ht作風佢改都唔會同你講啦~
好啦~到改完出貨唔岩你班大帝心水又話要買訂果時個辦~
好似dx10咁~你接受唔到可以等大貨先決定買唔買~
反過來說,有一班客就是喜歡此樣版的造型,那又如何呢?事實亦証明已有人去了訂,即代表已經接受了。
hk小文 發表於 21-12-2012 12:23 PM

你都講得啱,接受/多人食......不=好味
最重要套甲上色要夠金屬感呀,
人人都有自由=可以講咩都得?
即係我唔同意樓主的話就可以侮辱佢?
樓主,你ooxx 啦

明白那個邏輯了嗎?
最好都係現貨形式發售,大家睇到大貨係點就自行決定買與唔買,
又唔會落咗訂之後九個月至一年先話出貨…咩心情都無…
都唔知幾時開始變成咁樣買玩具…………
頭上既疤係就甘油上去??
a_c_e06 發表於 21-12-2012 12:25 PM

我覺得這只是老了的CLASSIC PREDATOR 穿上SCAR 的盔甲 , 和SCAR 的樣子差太遠了....
想問問樓主,有冇去信 / E-mail俾Hottoys...????
有要求、有意見想表達好正常,
但直接去信Hottoys唔係更 ...
kafai1978 發表於 21-12-2012 12:03 PM

上次DX10 單野連回個已經收到既 mail 俾我都無 ……..:42:

回復 18# a_c_e06

haha... 係喎.
我初初只驚個mask又係就咁油上去, 原來個頭都係.
樓主,其實那不是滲黑,應該是底色先上,然後乾掃的效果
回復 26# hangyodan
回復 18# a_c_e06

haha... 係喎.

咁等現貨再決定 :64::64: