Toysdaily 玩具日報

樓主: ivykwong1997

致HT .... 請修改一下你的2.0 SCAR PLS

玩得鐵血系列都比較HARDCORE向FANS,至於有要求係因為睇得起你間公司啫~
玩得鐵血系列都比較HARDCORE向FANS,至於有要求係因為睇得起你間公司啫~
dasw123 發表於 21-12-2012 02:05 PM

對呀 ~~~~~~~~~~~~~~:78:
樓主出言侮辱完造型師又對其他師兄嘅批評視若無睹
其實咪又係同HT求其出官圖唔理玩家意見唔去修改一九樣
真係笑大人個口
:66:
樓主講得好!!!!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復 33# SaintMC

SAINTMC 此言差矣. 我收到其他會員投拆, 已即時將字眼改掉.  同HT比無得比.

至於, 一些POST 唔回, 係因為

其實我只想討論隻SCAR,
回復 29# kenso23

YES ~! 同意.  我自己是這樣做石色. 但我諗HT... 唔會用乾掃掛.... 天曉得....
回復 31# dasw123

簡直係知己 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:$
回復  SaintMC

SAINTMC 此言差矣. 我收到其他會員投拆, 已即時將字眼改掉.  同HT比無得比.

至於, 一 ...
ivykwong1997 發表於 21-12-2012 02:45 PM

咁又不如講下市面上有冇邊隻scar產品你係滿意嘅,
比ht抄考一下?
回復  SaintMC

至於, 一 ...
ivykwong1997 發表於 21-12-2012 02:45 PM

如果認為更改一句討論區的留言,可以和更改一件商品相提並論,這種想法是不是天真或幼稚了點呢?
body 真係太少了, 冇左果份大大隻感覺
如果話要改既地方呢只一定有,我唔係p仔fans都會考慮買呢只。俾錢買既唔係真係無野彈,而係市面上無得揀(除咗食炒價...)
有時真不明白,現在的人當自己是什麼?我敢說,就算真的跟足你所說去改,最後一樣會有人說這兒不好,那處不像,那到時又如何呢?例如近來的 DX 萬能俠,我一樣覺得很多地方不好,但並不會白膠痴痴,致 bandai 叫佢改這改那羅,我可以做的就是唔買,地球不是圍住我轉的。
有時真不明白,現在的人當自己是什麼?我敢說,就算真的跟足你所說去改,最後一樣會有人說這兒不好,那處不 ...
hk小文 發表於 21-12-2012 03:25 PM

因為HT以前有為民意誠意修正的行徑....
因為HT以前有為民意誠意修正的行徑....
kiwi_6255 發表於 21-12-2012 03:28 PM

即係 hottoys 最大罪名係以前做得太好...........
即係 hottoys 最大罪名係以前做得太好...........
hk小文 發表於 21-12-2012 03:35 PM

風格上公司改左了,係人們未醒哂....我醒左,你比d時間其他...