Toysdaily 玩具日報

樓主: ivykwong1997

致HT .... 請修改一下你的2.0 SCAR PLS

以我話,最好出貨後先決定買定唔買,咁就冇得閙啦
其實HT的人形師是個藝術家,出品是藝術品,已經造得不錯了,祗是消費者心態出咁多錢買件藝術品回家,當然想盡善盡美,駛每分每毫都要值得,這便是藝術品收藏家心態了
頭像被屏蔽
HT可以做得更好    !
尋曰出去睇咗實物、
頭髮比官圖長、整體感覺好好。
肯定陸續有來, 等下回, 對胃口先出手:36:
想問問樓主,有冇去信 / E-mail俾Hottoys...????
有要求、有意見想表達好正常,
但直接去信Hottoys唔係更 ...
kafai1978 發表於 21-12-2012 12:03 PM

當年出avp,p2 ,robocop我都好似樓主咁,比例上畫左d圖,執左D圖比send 左去HT,
真係咁多時間咩,因為想出得好D,真係fans,同一定睇得出有咩問題,
肚太瘦,p頭係大,下巴要夠橫先有霸氣, 而到而家出左咁多隻,都係美型左,
我就知個時畫黎都晒氣 . 整果個唔係fans 根本唔會明,
而且有大把人唔覺有問題,反而中意美型 .頭就越細越好.
而家出到黎既就似特攝片既怪獸, 無原著味道 .