Toysdaily 玩具日報

樓主: ivykwong1997

致HT .... 請修改一下你的2.0 SCAR PLS

因為HT以前有為民意誠意修正的行徑....
kiwi_6255 發表於 21-12-2012 03:28 PM

算la,
個位仁兄係唔比人講ht壞話ga,
什至講下意見佢都會出唻咬人ga,
仲惡過大陸公安,
所以唔洗同佢辦論。。。

你愈同佢講野,佢就愈high。。。。
佢係td出晒名ga la。。。。:38:
算la,
個位仁兄係唔比人講ht壞話ga,
什至講下意見佢都會出唻咬人ga,
仲惡過大陸公安,
所 ...
E神 發表於 21-12-2012 03:51 PM

爆廠的工作最量,有心也無時間...
Hottoys一向對predator嘅比例拿捏得不太ok,始終predator都係美國scruptor造得好,如neca便是!
錯字,sculptor才對
HT 整番長D頭髮吖唔該!
有期待,唔該HT跟足電影設定,唔好慳用舊P仔改就了事。
回復 46# E神

所以我最近都系斋睇唔留言,因为系td你的无心之失,会俾人大作文章。
有期待,唔該HT跟足電影設定,唔好慳用舊P仔改就了事。
long 發表於 21-12-2012 04:48 PM

佢會話又開發新body, 就唔係lee個價
我只要求頭髮跟返個長度...起碼長到落"加拿大"...而家唔夠長...
Joe哥整嘅predator...一般都係頭髮太短...唔夠長....3隻Predators已經係咁...
Classic P同P2個版嘅頭髮都係短左D....

如果可以嘅話...左手個自爆器改埋可以拆得出黎就最好~~~
若果Joe哥你睇到嘅話...希望可以考慮吓丫...thankyou~
回復 54# MAX

講得好:71:
我只要求頭髮跟返個長度...起碼長到落"加拿大"...而家唔夠長...
Joe哥整嘅predator...一般都係頭髮太 ...
MAX 發表於 21-12-2012 07:49 PM

唔怪得我睇嚟睇去都覺得有D問題但又唔係樓主講果D,
原來係頭髮:66:
其實比意見唔係問題...
最重要係注意禮貌同尊重...
就好似你要求人地做野一樣...客客氣氣咁講...聽果個都聽得舒服d啦...
一黎就鬧...就算係你o岩都唔鬼啋你啦...

我以前都好火吓...但而家學識左易地而處...盡量用溫和d嘅字眼去講....

我唔敢講係度比意見, 廠方一定睇到, 定或者睇唔到....
但以往經驗話比我知...講左,廠方可能會聽, 但唔講就一定聽唔到~!
例如戰狼300個咆吼頭, Falconer隻鷹, Battle Jill件袍同Mask....
都係fans強烈要求之吓...HT聽意見而追加返嘅....
可能你覺得HT今時唔同往日....但講吓意見又何妨呢?

會員之間都係一樣....意見不合都唔洗互相串黎串去...
唔o岩傾咪當睇唔到嘍....咬交嘅下場只會lock post, 嚴重d仲會被禁言...
咁又有乜謂呢...?
长发唔够长,body唔够大只~睇死ht唔会改架啦~
其實比意見唔係問題...
最重要係注意禮貌同尊重...
就好似你要求人地做野一樣...客客氣氣咁講...聽果個都 ...
MAX 發表於 21-12-2012 09:19 PM

I concur with MAX.  We should respect each other.

Personally I agree the face resemblance and dreadlock length can be improved.  I also hope HT can consider.  If not then it leaves a chance for the customizers to make enhanced version.
其實師兄如果見到官圖唔合心水咪唔好理佢唔買佢lor, 冇人叫你硬受......
不過出言對任何造型師不雅侮辱, 就 ...
shingo_y2k 發表於 21-12-2012 12:11 PM

嗯,師兄講得冇錯,有問題意見可以提出,但實在無必要謾罵人地造型師。
作為一個P仔迷,大部分既hottoys p仔唔似系事實,不過我想講呢只野我系buy既,但只野唔代表冇問題(面具,頭髮系需要再拾拾),but個unmask樣我又唔覺得唔似,起碼比起只P2 city hunter呢個我仲認得出系scar。