Toysdaily 玩具日報

樓主: ivykwong1997

致HT .... 請修改一下你的2.0 SCAR PLS

MAX大 ~  一句 " 唔鐘意咪你唔好買lor"  你可以點?
hotroys 發表於 22-12-2012 07:25 PM

可以點? 無視佢囉~

其實正如我之前講過...唔o岩傾....唔回應咪算囉....

如果只有買同唔買咁簡單....咁新品主題唔洗比人留言啦....
得兩個制比人按就得啦....一係買, 一係唔買...咁個討論區唔洗再留言嘍~

不過大前題都係, 禮貌同尊重....自然就少左好多磨擦....
有心撩交咬個d留言...根本唔洗理會...
可以點? 無視佢囉~

其實正如我之前講過...唔o岩傾....唔回應咪算囉....

如果只有買同唔買咁簡 ...
MAX 發表於 22-12-2012 11:53 PM

對呀,。
只好當時運高呀^^^^^
HOT TOY 有實物了

唉 除左改頭髮唔夠長
我想知係咪都係用返classic個body?
看完個辨...望落同classic好似差ng多
scar同classic兩個種族呀~~~ scar個身型橫厚好多 :79:
有d人話用新body又會收貴你乜收貴你物
新body起碼AVP三寶都用得到啦  
戰狼個body都再無用過啦, hellboy呢d body都係出得一次啦 咪鬼幫HT搵籍口la

同埋唔好成日話TD d人彈3彈4啦(除左果位人兄可無視)!!! 人地鬼佬同大陸forum一樣好多彈同讚!
Classic 同 scar 好似係同一族,Berserker 先係唔同族喎~
有錯請更正:64:
可以點? 無視佢囉~

"如果只有買同唔買咁簡單....咁新品主題唔洗比人留言啦....
得兩個制比人按就得啦....一係買, 一係唔買...咁個討論區唔洗再留言嘍"

你呢幾句真係講中哂 :71: :69:
HT dont use full rubber bodies like those anymore because they don't last long, they all eventually deteriorate.
可以點? 無視佢囉~

"如果只有買同唔買咁簡單....咁新品主題唔洗比人留言啦....
得兩個制比人按就得啦....一係買, 一係唔買...咁個討論區唔洗再留言嘍~"

不能同意更多,而之前的而且確有D case 真係會接受意見,300怒吼頭, Perseus 波鞋事見•••••••:78:
HT dont use full rubber bodies like those anymore because they don't last long, they all eventually  ...
davehammer 發表於 23-12-2012 01:16 AM

Really? My 300 is sitting in my cabinet for 3 years and still look almost brand new :58:
Classic 同 scar 好似係同一族,Berserker 先係唔同族喎~
有錯請更正
H.Kazami 發表於 23-12-2012 01:15 AM

完全正確 :71:
得兩個制比人按就得啦....一係買, 一係唔買 ...
Oldcat 發表於 23-12-2012 01:27 AM

HT 會唔會改 主要看兩點

1. 銷量 : 訂單一少,即改

2. 串得應唔應 : Falconer Predator 無 Falcon,侏儒 Captain America

:67:
HT 會唔會改 主要看兩點
Gretzky99 發表於 23-12-2012 01:47 AM

哩兩點..??

catcat大借你的圖一用...:64:
:46::46::46:回復 87# MAX
得兩個制比人按就得啦....一係買, 一係唔 ...
pathk 發表於 23-12-2012 01:16 AM

但總有的人係唔想人提出意見。。。。。。:42:

其實我覺得係頭髮密度不足 個頭冇金屬感
同埋褲前果塊野 唔夠軟身唔夠長唔夠"THE"
實物睇到係向外樹起左少少
不過最主要都係個BODY 唔夠橫