Toysdaily 玩具日報

查看: 12013|回復: 50

[玩具報告] (得一張相)日版 極魂 古迦 Rising Ultimate 入手

睇相好似差唔多高,玩上手個感覺都OK大隻.....不過.....其實係比佢隻角呃左...如果以頭頂比,又係矮DECADE一大段~~今次隻眼無咁清....最重要係無腰,我拆過睇,個JOINT係ONLY2個波"痴"埋,即係中間無棍...如果有少少棍就會出返條腰~~~~不過今次上色都好好,D金邊都上齊晒色,好少出界~~

很快~~請問大大在那處買??
Use it to kill Decade please.................. :^
Use it to kill Decade please..................
Douglas.M.Saint 發表於 7-12-2012 10:07 PM

德哥~~剛剛先拆盒.....都未有時間玩呀~~

很快~~請問大大在那處買??
fggdddsally 發表於 7-12-2012 10:06 PM

荃灣~
Douglas.M.Saint: Use it to kill Decade please....

如果我現在有隻在手,一定影那一幕

價錢應該一條魚内……旳嗎?
搵返D野~~XD...
好在之前玩爛左隻極魂,我留返條腰個JOINT~~~
而家古加D腹肌出返黎喇~~~
回復 5# fggdddsally

一魚內....今日緊係唔得啦~~~~~~
失望
應該算係拉打入面 數一數二地高既final kuuga...
變到咁矮
搵返D野~~XD...
好在之前玩爛左隻極魂,我留返條腰個JOINT~~~
而家古加D腹肌出返黎喇~~~
ernest1008 發表於 7-12-2012 10:58 PM

請問師兄
係用哪隻極魂d腰改裝:35:
請問師兄
係用哪隻極魂d腰改裝
lkoko 發表於 7-12-2012 11:15 PM

其實唔係咩改裝,只係換個JOINT~~~
我用左以前玩爛果隻轟鬼個JOINT~~~
其實DecaDe入面個kuuga都係細粒⋯:34:
咦, 我覺得好似唔係無腰咁簡單, 係佢隻腳好短....腰帶位同decade個位差好遠....
頭像被屏蔽
我在洗衣街買到呢個parts可加返長條腰,有ching都介紹過

我連Decade條腰都換埋:)
我在洗衣街買到呢個parts可加返長條腰,有ching都介紹過

我連Decade條腰都換埋
stonekeung01 發表於 8-12-2012 12:46 AM

請問呢pack野幾錢? 我諗我都要買