Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] (得一張相)日版 極魂 古迦 Rising Ultimate 入手

其實加返少少腰已經順眼好多:love:
可惜盒極魂-古迦- Rising Ultimate,仲未入手:$
根本2隻kuuga官圖中都係有腰既, 唔知點解實物就冇咗............:angry:

回復 47# MR_OOO

bandai 咁大間公司做野係唔會唔知點解的
分明係減省成本, 減到過曬火, 減到隻kuuga走曬樣,
之後唔認衰, 唔去改正, 去到金蟹都繼續錯落去

都唔係第一次啦, 極魂牙狼條頸過長,
去到大河牙狼以為佢會改善, 都係冇,
再到牙狼翼人都仲係咁, 大公司~~笑死人 :42:
根本2隻kuuga官圖中都係有腰既, 唔知點解實物就無0左............
MR_OOO 發表於 11-12-2012 10:20 AM

我覺得唔上咁簡單, 跟本係佢小腿短左, 焗住腰都唔可以咁長, 唔係就變左猩猩
回復 19# fggdddsally

我係雞旺廿一樓搵到,個間鋪賣零件好齊
我是去深水埗模型店買這個

用右邊第二行double
Ball Join換掉原本那個

DCD 、另一 空我 也換