Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] (得一張相)日版 極魂 古迦 Rising Ultimate 入手

我在洗衣街買到呢個parts可加返長條腰,有ching都介紹過

我連Decade條腰都換埋
stonekeung01 發表於 8-12-2012 12:46 AM

大大可否PM係邊間舖買?上次行晒成個MK都搵唔到
大大可否PM係邊間舖買?上次行晒成個MK都搵唔到
desectors 發表於 8-12-2012 01:28 AM
唔係成日有得賣,應該一有就好快俾人買晒,
要撞手神,我朋友在廣華街買到,
我都搵左兩個月至在洗衣街兩間模型店買到,之後想再買都搵唔返....
如果係SIC就好.....實要訂......:71:

洗衣街? 那店有得買?
回復 16# desectors
肥趣有黑,透明,幾草
(唔肯定)雞旺好似都有:上二樓,好似左面第三間,賣女FIGURE同衫,門口掛左D
回復 19# fggdddsally
肥趣有黑,透明,幾草
(唔肯定)雞旺好似都有:上二樓,好似左面第三間,賣女FIGURE同衫,門口掛左D
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hp ... 54_1672034707_n.jpg

今日在深水埗買了黑色,改了兩隻 S.I.C 極魂 空我 Mighty Form和 DCD 條腰部分
請問e個ball joint使唔使改先插得入去,如果唔使就買返包旁身(唔使改可以諗諗訂唔訂魂shop極魂kuuga)
果然係小野寺版古迦:70::70:
成隻都造細咗, 下半身最明顯:no:
請問e個ball joint使唔使改先插得入去,如果唔使就買返包旁身(唔使改可以諗諗訂唔訂魂shop極魂kuuga)
lagann 發表於 8-12-2012 11:50 PM
唔洗改,不過要用少少暴力至裝到
我也好想攪返Kuuga條腰,:67:
等我又去找找這關節零件,:51:
回家改一改試試~:36:
今日在深水埗買了黑色,改了兩隻 S.I.C 極魂 空我 Mighty Form和 DCD 條腰部分
fggdddsally 發表於 8-12-2012 10:36 PM

請問是否FL嗎? 還有嗎?
謝!!
好正,好鬼型,請問現貨幾錢
我在洗衣街買到呢個parts可加返長條腰,有ching都介紹過

我連Decade條腰都換埋
stonekeung01 發表於 8-12-2012 12:46 AM

請問e包係咩廠咩系列出架 @@?
有咩名堂@@?