Toysdaily 玩具日報

查看: 6950|回復: 12

[個人收藏] 幪面超人-BLACK

:43:呢隻係小弟既至愛BLACK共有兩隻架,佢係日版來..我今次分別講下呢兩隻,先講第一隻,小弟在今個月頭從展會內一個檔位內拾到佢,當我拿上手時見佢D色甩到冇咁濟,又殘又舊,但我見佢都幾完整,咁我問檔口既老板賣幾多錢,老板說(二十)啦,我想了一想,都好我買佢,比錢走人..
而小弟二隻係(斷角版)..... 而呢隻係某一間玩具店格仔箱找到,$15大元,同先前個隻一樣D色勁甩,又斷角...但四支健全,小弟也照入手,原因小弟既至愛黎.. ,呢兩隻野我返到屋企將佢用洗潔精洗淨,再重新上色,執好佢.......(各位大大,呢隻BLACK 而家好難找喇,有人放都唔會平,所以有呢隻既朋友,唔要都唔好掉或整花呢D公仔,其實呢D公仔都有少少紀念價值..)如各位大大看後也可比評語到我呢個POST度分享下..

相關帖子

回復 2# rider_black

大大,呢隻black都係15元,冇乜所為啦.......:34:
其實可以用完整個隻嚟複件,複番果兩隻角貼番上去,應該唔難丫

個個斷角既BLACK係本身第二個正式版本定係一個俾人玩到斷角既BLACK?
回復 5# 圭圭圭

應該係玩斷既..:42:
回復 4# adison_mok

師兄請問點樣複件架.....唔該..:43:
So Envy you can find it.
:43:回復 10# rider_black

咁有冇完成品睇
回復 12# rider_black
咁好啦,有相就分享下啦:43:
To KIN10312003,

小弟很少出post, 不過都有少少Black, 可以share 給大家睇睇:

呢隻同你果隻有d 唔同, 手腳, 腰帶都有貼紙

同場加影:

呢隻size 細d

其實我係影月fans, 呢兩set 我都係因為影月先買, 遲d 有機會再share 我d 影月收藏,
希望大家enjoy
:43:回復 14# CCK

嘩,師兄好正呀......重有冇呀...
回復 14# CCK

師兄佢隻手都有貼子架,但呢兩隻係二手所以冇左....:79:
回復 9# toy4jeff

thank very much