Toysdaily 玩具日報

查看: 5290|回復: 17

[分享討論] 今日一敗

同老板嘈完, 心情不好, 到旺角行吓, 見到RAH Ultraman 再版部份出咗, 以前在超人見到都好鍾意, 但都幾貴及不好後追, 最近聽說要再版已經心思思, 今日心情不, 要發洩, 一次過買咗兩隻, UltraSeven & Leo, 兩牛, 但真係好正....

:$正呀~我間中不太如意都會.......放縱入下玩具:oh:我對上一次一次過入哂3隻FAIZ:^
入哂兩師徒,恭喜你
:76:應該攞張單比老細cam翻!這是他一手造成的!:76:
一入坑, 相信都會入埋其他超人兄弟, 亞鄉及吉田明天到, 可能又要敗了....
應該攞張單比老細cam翻!這是他一手造成的!
K_C_Wong 發表於 24-6-2011 12:06 PM

係就好了.............................:34:
好嘢嚟呀! ~ Good 入!!!
同老板嘈完, 心情不好, 到旺角行吓, 見到RAH Ultraman 再版部份出咗, 以前在超人見到都好鍾意, ...
kongtat 發表於 24-6-2011 00:29

入得好呀Brother,不過而家入好貴喎…:77:
兩隻共兩牛, 低於7算, 對於現在日圓匯率, 不算貴吧!
同老細嘈下, 就買 2 隻 12" figures??
咁如果炒老細魷魚...咪要買晒成間玩具舖先得 ... 嘿嘿 (講笑 :shy:)

買左 2 隻好野, 點都擺多 2 個 post , 影多 d 相上來分享下 la
其實兩牛即係幾多?
其實兩牛即係幾多?
KAISAR 發表於 24-6-2011 10:13 PM

@)))
兩金牛.......................
其實兩牛即係幾多?
KAISAR 發表於 24-6-2011 10:13 PM

1牛=10魚咁你話呢?
1牛=10魚咁你話呢?
kit0829 發表於 24-6-2011 10:54 PM

噢…thx
因為記得之前有個post..各位師兄爭論五舊定1k被稱為牛..
下文我冇追所以唔知邊個打邊個..
噢…thx
因為記得之前有個post..各位師兄爭論五舊定1k被稱為牛..
下文我冇追所以唔知邊個打邊個..
KAISAR 發表於 25-6-2011 12:27 AM

一金牛=10魚=1000$:shy:
五舊姐係五魚