Toysdaily 玩具日報

查看: 4054|回復: 13

[分享討論] 有關YF29再版消息

今日行mk聽個老板講今個星期會返YF29 再版行貨!!本人都唔肯定係咪真!!不過如果係真既相信對各位玩家係好消息黎!!!人人有玩具玩就好了!
thx報料, 希望係真.........:handshake:
頭像被屏蔽
今日行mk聽個老板講今個星期會返YF29 再版行貨!!本人都唔肯定係咪真!!不過如果係真既相信對各位玩家係好消息 ...
sgsky 發表於 28-5-2012 02:45 PM

所謂行貨, 只不過係瑞記返的水貨, 都是由日本寄回香港, 而不是經BANDAI ASIA.

但是貨量多到每個TAMASHII玩具行街只分得3件, 同行街唔熟, 真的唔駛諗

紅魚大大所言甚是,我相熟鋪頭都話好開心皇恩浩盪本星期可以分到一隻!行貨?大家唔洗方多
價錢唔知會幾多呢 ?_? 不過都唔會平得去邊 :56:
頭像被屏蔽
就算真係返到多貨又點:42:,價錢都吾會變...
等佢出特別色連super parts:$
頭像被屏蔽
紅魚大大所言甚是,我相熟鋪頭都話好開心皇恩浩盪本星期可以分到一隻!行貨?大家唔洗方多
AK30 發表於 28-5-2012 03:38 PM

瑞記已派左, 唔知有幾多間店可以收到
同2個朋友係旺角某熟舖訂咗共3隻yf-29, 老細初初話係行(後來話原來係日版), 點知佢今日先話收得2盒, 問佢點問咗好耐.....佢最後好唔願意咁話可能係網上bid比我地.......我心諗, 咁我不如自己bid啦, 唔通你bid完蝕賣比我地?(訂價應該平過市價), 問佢到時洗唔洗加錢又"ee哦哦", 我係咪應該收返個訂算??:42:
第二版訂唔到,唯有等再再版,
算啦 D鋪分到3隻 100隻又點 咪又係咁嘅價 依家只有買到同買唔到 冇貴左同平左