Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [FIGMA] Gunslinger Girl Henrietta

武器配件方面對於Gunslinger Girl黎講肯定係少, 再抱怨多次, 配多枝P239手槍都得掛? 攪乜鬼特典{:1_216:}

對屈膝可換body都幾難安裝, 不過絕對係賣點, 可以做到好多POSE, 遲下有機會再影下

因為得一兩隻主色, 塗裝OK, 可動性媲美FIGMA奈亞子

Ching 冇圖定我睇唔到??

不過講開又講, 我都係睇另一位Ching 報告先知原來有個特典set
貴果少少我真係唔介意比佢, 起碼叫多2把槍玩下
但完全冇消息知道有e個特典存在, 我都係買左通販版本先知.....

講番隻Figma 本身就真係好有驚喜, 成隻都好好玩
可動性又高, 不過腰部就幾易甩下

整體都好滿意, 小弟比e隻好高評價{:1_208:}
回復 2# 神打魔帝

有圖的, 我找另一部電腦也可以看到。

腰部真係好易甩, 我隻成日係我手裡上下身分離
我果個原本個下半身插得實, 唔會易甩
換上配件果個就要調整下件衫, 有可能頂住插唔實