Toysdaily 玩具日報

查看: 23304|回復: 17

[新品消息] 303TOYS 1/6 NO.313三國系列 - 關羽(雲長)2.0

303TOYS 1/6 NO.313三國系列 - 關羽(雲長)2.0

配置清單:

- 頭雕(含仿真美髯)
   - 素體
   -  6只替換手型

服裝:
   - 白色短衫
   - 黑色褲子
   - 金色戰履
   - 綠色頭巾
   - 綠色收袖長袍
   - 綠色單袖朝服
   - 褐色鑲邊束腰
   - 金色獸頭腰扣
   - 兩段式皮質嵌寶腰帶
   - 金色龍盔
   - 金色戰甲
   - 金色護臂
   - 金色護腿
   - 綠色披風

武器:
   - 青龍偃月刀
   - 漢劍
   - 劍鞘

配件:
   - 折疊支架
..........................................................................................................................

303TOYS 1/6 NO.313三國系列 - 關羽雲長A.K.A 2.0

1/6的規模關羽雲長A.K.A 2.0珍藏圖特別功能:

- 一(1)頭像與實際面料鬍子
   - 一(1)身體
   - 六(6)互換手掌件

服裝:
   - 一(1)白襯衫
   - 一(1)一雙黑色的褲子
   - 一(1)一對金鞋
   - 一(1)綠帽子
   - 一(1)綠色寬鬆長袍套
   - 一(1)綠色單袖長衫龍
   - 一(1)BROWM緊身胸衣
   - 一(1)金怪獸扣
   - 一(1)對寶石連皮帶
   - 一(1)金麒麟頭盔
   - 一(1)黃金甲套件
   - 一(1)對金臂鎧的
   - 一(1)對金cuishes的
   - 一(1)綠色的斗篷

武器:
   - 一(1)青龍偃月刀
   - 一(1)韓劍
   - 一(1)劍鞘

303TOYS1/6113號三國系列 - 赤兔馬2.0

配置清單:

- 赤兔馬
- 金色馬鞍
- 金色馬鞍墊布
- 金色馬具
- 韁繩

303TOYS1/6113號三國系列 - 赤兔2.0

1/6的規模赤兔2.0特別功能:

- 一(1)赤兔
- 一(1)金鞍
- 一(1)金摘錄
- 一(1)金具套件
- 一(1)轡
303TOYS1/6 NO.213三國系列 - 關羽戰旗2.0

配置清單:

- 獸首綠金關字戰旗
   - 金屬旗桿
   - 青磚旗座
...................................................................................................................

303TOYS1/6 NO.213三國系列 - 關羽2.0的旗幟套房

曹操的1/6的規模橫幅套件包括:

- 一(1)綠色和金色旗幟怪物模式
   - 一(1)金屬旗桿
   - 一(1)磚標誌基地
配埋馬神氣了!!:78:
唔帶頭盔還幾型~~~
好大塊板, 如果上面的小片可以雕刻得更立體便好了.
呢隻都唔差!岩岩上一隻正d!又唔知邊到有得訂miss左
我都係比較喜歡 IT果隻多啲
老實人 發表於 11-8-2016 10:42 AM
呢隻都唔差!岩岩上一隻正d!又唔知邊到有得訂miss左

香港地 好多舖都有開訂, 我格過價. 七仔平DD. 有一間就貴舊幾.
bigtomm 發表於 12-8-2016 02:44 AM
香港地 好多舖都有開訂, 我格過價. 七仔平DD. 有一間就貴舊幾.

有一間比七仔o既VIP仲要平,唔係VIP都平過VIP…:78:
孫行者 發表於 12-8-2016 03:35 AM
有一間比七仔o既VIP仲要平,唔係VIP都平過VIP…

我好想知道係邊間, 請賜教
elliottlai 發表於 12-8-2016 01:20 AM
我都係比較喜歡 IT果隻多啲

IT果隻關羽套甲設計靈感其實係來自於齊天大聖套盔甲…
Inflames Toys × Newsoul Toys guanyu  still feel the best figure
其實老實講。。如果唔係已經有IT果隻關羽。我諗呢隻我都會買。其實頭雕係OK既。加上套衫同甲都幾靚。。。但奈何一屋不能藏二關之下。。呢隻只好放棄了。
孫行者 發表於 12-8-2016 03:35 AM
有一間比七仔o既VIP仲要平,唔係VIP都平過VIP…

ching請問邊間??????????????????

世紀Hobby  發表於 12-2-2017 12:43 AM