Toysdaily 玩具日報

查看: 36385|回復: 50

[新品消息] NECA 1/4 Iron Man !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

超過25個關節 手 腳 眼睛 反應爐 都有led

比例超讚阿!!!!!!!!! 比ht好太多太多
誰說不把IRON MAN 美型化就不會有人買? 根本無稽之談

跟3D模一樣阿!

[size=14.44444465637207px]相形之下 ht也是看同張圖做的...兩家竟然差那麼多...

(順便一提 電影最終呈現跟3D模不一樣的地方只有面具)
e隻真係夠晒大隻,仲要有LeD
超過25個關節 手 腳 眼睛 反應爐 都有led

比例超讚阿!!!!!!!!! 比ht好太多太多
誰說不把IRON MAN 美 ...
marvelman 發表於 23-11-2012 11:16 PM

http://necaonline.com/37925/blog ... _campaign=marvelbts
即係幾多吋????????????????
(比例超讚阿!!!!!!!!! 比ht好太多太多)
我不喜歡HT的,一隻都冇入過,不過呢隻又真係比HT好幾多?好晌邊?
呢隻係1/4,精細D,比例易就D,呢樣好正常,最重要係幾錢0者...

(誰說不把IRON MAN 美型化就不會有人買? 根本無稽之談)
電影已將IRONMAN美型化了,漫畫是這樣嗎?

樓主你又不用太偏激,中立D,HT出得靚就讚吓,唔得當冇出過囉,玩具係開心同玩架,唔洗驗屍咁對比既,HT再將客人當傻仔既話,唔洗你X佢D人都唔會再買啦...
再三多謝樓主分享.:73:
即係幾多吋????????????????
avengers2012 發表於 24-11-2012 06:24 PM

18吋:73:
頭像被屏蔽
很期待早點出
必買之物
好正呀.......但已訂左HT 的......同埋應該好貴........:79:
1/4...我相信離天價不遠鳥 :56:
1/4 NECA I.M. 就超讚!!
1/4 NECA C.A. 就pass!

1/4  = 18″ = 46cm
neca官網話1/4 iron man應該會定價喺100蚊美金樓下, 可能下年4月出貨, 隊長就今年年尾出貨
如果係真就perfect啦 隻ironman必訂呀

重復左sorry:80:
回復 10# 36韜

錯 正好相反 比HT便宜太多
大概80歐元左右

回復 5# bbq1120
NECA這還比HT便宜很多
我是說HT作的是比較像漫畫那樣美型化   
我沒有偏激 我對HT其他產品也是有讚揚的 是因為iron man 比例真的差太多 相信您看圖也可以看得出來明顯差異
我也沒叫大家不要買HT 玩具本來就是喜歡就買 我只是單純提出比例上的問題