Toysdaily 玩具日報

[新品消息] NECA 1/4 Iron Man !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NECA出品必定支持!!!:71:
NECA向來出嘅figure比例都好接近原著,好似之前嘅鐵血戰士系列就係最好嘅例子。相反HT好多時都會對原著造型有所修改,異形同鐵血戰士系列就好明顯有哩種情況。
近來neca 18"鐵血戰士系列都相當正,所以ironman系列必定入手!!!!:35:
一路都話HT 既IM 係一路都有比例既問題存在
回復 12# fllaga

100蚊美金? = 8魚港紙?

1/4 wow,老虎蟹都買啦!!

~數學公式~

neca 1/4 $ + neca 1/4 $ = ht 1/6 $ =?

= 筍 !!

大眼仔,個樣幾q(借圖一用)眼差太遠啦,neca做得比較好
回復  36韜

錯 正好相反 比HT便宜太多
大概80歐元左右
marvelman 發表於 24-11-2012 10:43 PM

對了 ~ 不是說全球限量7500隻嗎?:no:
回復 20# cmf12

對的 不過我目前看到是ebay賣到100多歐元  其他預購網址都還是80歐元以內http://www.celisco.biz/shop/en/n ... iron-man-46-cm.html
識發光+可動,真正大件夾抵食,
識發光+可動,真正大件夾抵食,
廁所仔 發表於 25-11-2012 09:49 AM

全球限量7500隻  到時未必真係抵食 :(
全球限量7500隻  到時未必真係抵食
cmf12 發表於 25-11-2012 10:05 AM

咁可能要硬食炒價(希望唔好啦)
請問還有其他預購網嗎?
如果仲有埋發聲功能就正,已經訂左隻,好期待
18”咁大隻,咁阻地方放棄了。
有心同無心嘅分別:53:,neca呢隻應該無粉紅底底事件發生,襟玩好多:71:must buy!!!
如果仲有埋發聲功能就正,已經訂左隻,好期待
don328 發表於 25-11-2012 10:50 AM

係邊到訂?
hk係邊 預購 預訂?:64: