Toysdaily 玩具日報

[新品消息] NECA 1/4 Iron Man !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HT 既 im 睇見D比例點都買唔落手 .  
什麼玩具要就關節做唔倒咁靚,又中意美形 睇見都 :70:  根本唔關事
仲有P仔都係. . 以前頭大腰細,而家頭細手細 . 比例做唔準就係唔準.
neca只係上色唔夠靚同唔夠細緻,但Predator 的味道做倒晒出黎
本是p仔迷睇住隻新P display 都念左好耐, 最後都無訂
NECA個幾隻  炒價都唔洗考慮即入
回復 46# sorsor

:$
對 NECA 這隻 1比4最大擔心係佢既金屬色會上成點
因為 so far NECA 於金屬色既上色都未見得會可以上倒 HT 或者 Dragon 模型咁既質素
如果呢隻1比4好似 Robocop 咁既金屬色.....真係幾可動幾大都真係冇晒精髓~
頭像被屏蔽
如果d色Hasbro咁既樣都係要諗下
supermodehk2 發表於 15-1-2013 02:27 AM

我覺得機會都好大
睇美國隊長似足孩記既放大版本~
這組1/4 IRON MAN....
全球限量7500隻.....
一定不好買....
希望能多配幾隻....
後面要出 1/4 東尼人臉版的...再下一隻好像有 1/4 THOR (NECA Facebook有提到)