Toysdaily 玩具日報

查看: 14470|回復: 33

[玩具攝影] DXF Figure 神與神 - 孫悟空登場!!!

上年睇過龍珠最新電影神與神後, 今次是首次入手其玩具figure呢................之前都冇咩諗住入手呢隻神與神電影版造型的悟空, 而劇中最特別之處當然是將髮色改為紅髮及紅眼睛啦...........不過可能近排冇咩龍珠產品, 所以又入埋了..........冇咩好講, 去相...................:43:

神與神造型的悟空身型比較瘦削少少............

背部同樣都有"悟"字做標記~

Oh~ 龍珠FANS,
雖然呢個MODE 係最接近神,
不過我都係鐘意爆肌多D
個樣唔多似悟空, 我覺得! :51:

買咁多好厲害.......... :73:
Oh~ 龍珠FANS,
雖然呢個MODE 係最接近神,
不過我都係鐘意爆肌多D
mf_c2000 發表於 24-2-2014 12:41 AM

me2呀, 大隻d有型d, 感覺強d...........:)
個樣唔多似悟空, 我覺得!

買咁多好厲害..........
可變戰士 發表於 24-2-2014 12:44 AM

唔係見冇咩神mode都唔入啦.............都唔夠你多...........:he:
{:1_207:}{:1_207:} 文董區區都放毒~ 支持支持~ {:1_211:}
不過可能近排冇咩龍珠產品, 所以又入埋了

首富買野的心態果然特別d{:1_222:}
文董區區都放毒~ 支持支持~
逆天原罪 發表於 24-2-2014 11:23 AM

少少啫逆天...............咁啱之嘛...........:(
不過可能近排冇咩龍珠產品, 所以又入埋了

首富買野的心態果然特別d
yugi 發表於 24-2-2014 11:26 AM

你入入埋埋唔比我地知啫...............{:1_214:}
身形削左dd~~~~~~~~~~
身形削左dd~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 24-2-2014 02:04 PM

冇錯, 可能故事賣點係神, 唔洗大隻先好打掛.............:34:
唔係見冇咩神mode都唔入啦.............都唔夠你多...........
ray文 發表於 24/2/2014 10:23 AM

我0隻點會多過你!! :78:
個樣...哥仔你邊位:44:,不過夠平都抵玩
最尾張相好正, d s.h.f 龍珠好正, 菲利好形
ray文你連龍珠都有玩 ~ 真係勁 ~ !!
我停咗龍珠好耐啦 . ..
我諗我下一隻會買嘅龍珠產品係SHF人造人18號 ~ (因為已經訂咗 ~ )