Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

頭像被屏蔽
回復  catcat

Specualtors have became long-term investors now
chankb 發表於 17-11-2012 07:20 PM

a.k.a. "大閘蟹"

:DD
今晚去行過,冇咩人!要去就可去!
T-800觀音像效應,平息了炒風呢! 完來HT專登整到咁趕走炒家.... 同埋熟客... :p
謝師兄,咁遲D先拎
Dr.AL 發表於 17-11-2012 01:59 PM

:77: 唔好客氣~~~
互相幫忙~:77:
今天老闆娘巡視業務。  假期天都冇咩人排隊,係咪反影銷情唔理想呢?  或者夜d會多人有待觀察。
@rtoo 發表於 17-11-2012 03:49 PM

食完飯玥返轉頭,3點左右,冇人排......:43:

回復 127# EDMONDLUN

剛剛先出完 DX10 跟住即刻整隻 13 出黎,dx10個批都未消化完,又出隻新版本,我覺得可能要 die hard fans 那班才會考慮入。
回復  EDMONDLUN

剛剛先出完 DX10 跟住即刻整隻 13 出黎,dx10個批都未消化完,又出隻新版本,我覺得可 ...
@rtoo 發表於 17-11-2012 09:57 PM

:67:一定係,熱情已退......:38:
第1日將炒家,用家迫曬出黎:43:
個個都唔想到派貨又等一大輪......:54:
我自己都係,訂又要排,排完又要等派,:63:
到派又要等佢call:72:
第一日玩玩具咩!咁都叫 pk? Yamato 一隻 VF-1? 同一個模,出成三十隻色,出完 1/48 再出 1/60,又 ...
hk小文 發表於 17-11-2012 05:37 PM

咪都係pk lol:45:

臨收舖去左拎DX10 , 老婆趕住走所以仲未睇DX13個版同落訂 , 但睇個勢下星期他他條條去都仲有得訂:78:

回復 131# Dr.AL

終於回歸返舊日當初訂貨時他他條條的日子,可能只限呢隻T-800先係咁。
回復 129# EDMONDLUN

Batpod派貨等到咩甘,吸取教訓,有愛就早d訂
回復  EDMONDLUN

Batpod派貨等到咩甘,吸取教訓,有愛就早d訂
goblin2056 發表於 17-11-2012 11:26 PM

:71:冇錯~
唔想再等.....:38:
有時間盡量頭1,2日就去訂....:43:
回復  Dr.AL

終於回歸返舊日當初訂貨時他他條條的日子,可能只限呢隻T-800先係咁。
@rtoo 發表於 17-11-2012 11:19 PM

師兄,仲有狼人,ada wong,T骨扒,bane,spiderman都唔洗排:34::34:
回復 135# EDMONDLUN

希望,史泰龍和特務也不用排