Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

回復  fannyabc128

n   One (1) battle damaged head sculpt with Parallel Eyeball Rolling System (P ...
chankb 發表於 16-11-2012 07:06 PM

所以我一直唔明PERS 同rolling eyeballs 有咩分別∼
因為HULK 都係話有rolling eyeballs:?
所以我一直唔明PERS 同rolling eyeballs 有咩分別∼
因為HULK 都係話有rolling eyeballs
ilovetoys 發表於 16-11-2012 11:59 PM

可能 rolling eyeballs 即係獨立可動~
回復 62# E神

我都係敢估,
PERS 係一枝同時control兩隻眼睛 , rolling eyeballs 就只係普通英文話兩隻眼係可動.  至於Hulk唔係用PERS可能只想將PERS用於DX系列卦!?
回復  E神

我都係敢估,
PERS 係一枝同時control兩隻眼睛 , rolling eyeballs 就只係普通英文話兩隻眼係 ...
chankb 發表於 17-11-2012 12:26 AM

我隻 DX 01 已自動 upgrade 成為獨立可動眼了:78:
2K再買氣受?? 我寧可去焦人訂M記拉打劍King Form......
APPLE5 發表於 16-11-2012 23:17

:67:你唔好咁老定...........m記應募野除時激到你必屎............你睇下隻卡邦..........:26:
可能 rolling eyeballs 即係獨立可動~
E神 發表於 17-11-2012 12:08 AM

哈哈哈∼ 獨立可動, 可以玩鬥雞眼:p
(定係其實PERS ﹠ rolling eyeballs 係同一個技術,
只係DX 就用PERS, MMS 就用rolling eyeballs 呀:34:)
回復  Oldcat

當日DX10好似7日賣曬, 唔朱今次如何, 如果只能買一隻, 我估大部份人只會買DX13.

其實D ...
chankb 發表於 16-11-2012 07:15 PM

睇返D舊POST...
應該係20日, 3/4開訂, 23/4完訂....
當時訂HT野仲未咁瘋狂...係暑假果排D FIGURE先開始又排隊又盛....
睇返D舊POST...
當時訂HT野仲未咁瘋狂...係暑假果排D FIGURE先開 ...
MAX 發表於 17-11-2012 01:39

:67:講排隊買 FIGURE......dx 12個勢係最勁
回復 67# MAX

謝更正, 7日賣曬好似係Black Widow(!?)

我遲下先訂DX13...
睇返D舊POST...
當時訂HT野仲未咁瘋狂...係暑假果排D FIGURE先開 ...
MAX 發表於 17-11-2012 01:39 AM

講排隊買 FIGURE......dx 12個勢係最勁
大舊金 發表於 17-11-2012 01:43 AM

係∼∼∼∼ 我記得有CHING 話排左3個鐘:67:

不過同樣DX12 可能係咁耐以來最快出貨既一隻!
回復  MAX

謝更正, 7日賣曬好似係Black Widow(!?)

我遲下先訂DX13...
chankb 發表於 17-11-2012 01:43 AM

哩隻真係經典..14/6開訂, 22/6有師兄報話已經截訂...
前後9日....開訂時剛好不在香港...幸好回港後仲有得訂...
我自己19/6單...到時又係有排等先派到我...:26:
貨不對版都阻止唔到大家對HT嘅支持,睇嚟HT都將會變本加厲,真係難為了消費者!
宜家個個都話唔訂,到時一出貨又炒到上天,就真係想死!不嬲TD都係好多炒家係度放流料,真係信佢一成,雙目失明,本來我都覺得貴唔訂了,點知咁多人都話唔訂,我都係要去訂,費事中你班炒家計,我收得正常version,無理由唔收埋戰損啊!我決定收一套完美的T2,吹咩!
唔好理人炒定唔炒 人有你有的心態
想要就訂 就係咁簡單
到時Dx13又插到風琴:66: