Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

回復  EDMONDLUN

希望,史泰龍和特務也不用排
goblin2056 發表於 17-11-2012 11:31 PM

:(今年仲要搞埋佢地先可以收工......
回復  Dr.AL

終於回歸返舊日當初訂貨時他他條條的日子,可能只限呢隻T-800先係咁。
@rtoo 發表於 17-11-2012 23:19

其實dx12啲人好似有金執咁排完又排,依傢出左又賺唔倒啲乜~!!:67:
今次又要俾成千,最小起碼走左班婆仔先啦~!!
真係好唔明~!攞一千幾百等半年後可能執倒三幾舊......
實幹就返多份工啦~!肯博咪用心機咪隻股仔囉~!!!:38:
回復 135# EDMONDLUN

係喎~~你提提我,班"朋友"可能覺得隻 T-800 冇肉食。:34:

係喎~~你提提我,班"朋友"可能覺得隻 T-800 冇肉食。
@rtoo 發表於 17-11-2012 11:49 PM

我今日都見到有個人排完,返轉頭再排,
個ht 職員仲提佢只可以訂1隻,排到都未必俾佢訂,
不過果個人話排左先算,照排~
真係估唔到ht職員會主動叫人唔好再排~
巿場反映一切,$2130連gift,唔係die hard fans 都唔會考慮,我當初訂武士鐵血都係$2330,不過我可以接受,因為好有誠意,不過我今日雖然訂了DX13,不過一D都唔開心,有一種為訂而訂的感覺,問心訂完都覺得好搵笨,唔好話炒家,就算玩家對佢都敬而遠之,點解呢!因為今次hottoys真係搵笨漆,我就做左笨漆啦!你呢,哈哈哈!
最後我真係好期待EB的Jordon,希望能靚價入手,努力啊!
巿場反映一切,$2130連gift,唔係die hard fans 都唔會考慮,我當初訂武士鐵血都係$2330,不過我可以接受,因 ...
ivyleung 發表於 17-11-2012 11:58 PM

冇錯:71:
有正常版,未必會再入戰損:54:
不過我都做左笨7呀,師兄........:63::63:
回復 140# EDMONDLUN

上次貓女都系咁,果個人排左1個鐘,去到HT門口比人趕走左 ∼∼∼

上次貓女都系咁,果個人排左1個鐘,去到HT門口比人趕走左 ∼∼∼
bunchan 發表於 18-11-2012 12:20 AM

真係估唔到ht會執正黎做.....:@
回復 144# EDMONDLUN

佢地都系一時時姐,無人訂既figure,米成日問訂晤訂2隻。都晤知mud制度∼

佢地都系一時時姐,無人訂既figure,米成日問訂晤訂2隻。都晤知mud制度∼
bunchan 發表於 18-11-2012 12:27 AM

咁又係喎:58:
我之前訂狼人都有俾佢地問訂唔訂多隻.:62:
hahahahaha∼∼∼∼∼∼∼∼
回復 142# EDMONDLUN

我都想做笨實...但係真係比唔落手。一定要嚴選...只剩下6張單就可以脫離12"深淵
因為越來越討厭HT...:blame:
oh.. 1人1quota咋
仲諗住有冇vip師只幫手tim :42:
回復 118# the_crow
老老實實,實物殺傷力大好多
BTW已訂:70: 普通版同bd版都入 因為真係好靚好經典:$
回復 123# catcat

祿叔話齋: 短炒變長楂:38: