Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

回復 196# Jimy

師兄.你有viP吳訂.可代我訂.謝謝:64:
回復  Jimy

師兄.你有viP吳訂.可代我訂.謝謝
O.K.TAK 發表於 20-11-2012 04:46 AM

你信架?過幾日咪又話驚炒價什麼什麼走去訂,自圓其說呢方面,呢度都好多專家的。
貓兄去訂野定拎野?

可惜可惜
Dr.AL 發表於 19-11-2012 10:57 PM

訂dx13。:64:

其實難得繁忙時間前出到mk,好想睇下實物,又係可惜睇唔到。
剛訂左,超快,三分鐘唔使,阿Ting仲超有禮貌,臨走幾個一齊多謝bye bye,買下六合彩可能有運行!!
Dr.AL 發表於 19-11-2012 05:22 PM

我至記得個陣訂joker2.0, 問佢排到後樓梯幾樓,點知佢一句話入面咁熱我真係唔想上去睇.................
不過今次訂DX13同拎DX12個陣態度180度轉變,又唔該前唔該後,仲好好笑容添,直得一讚:71:

近排HT d CS 好似好左,希望HT可以keep 到 la
回復  Dr.AL

師兄真係要買六合彩, 我從來未見過 HT 有人會對住我笑及講 BYE BYE.
有性格 發表於 19-11-2012 06:24 PM

Joker 2.0、Batman DX12同動漫展個排最差,基本上個個黑口黑面,佢唔鬧你唔啤你都算好彩,不過近排已經好左好多
回復 201# ckl62

前排天氣熱好影響心情:74:去到7,8月就唔同囇:blame:
有vip唔會訂,一來嚴選,二來對HT失信心,三來無新意
Jimy 發表於 20-11-2012 04:08 AM

X2...我個vip都讓左比人訂
要嚴選同清晒d單去.....
頭像被屏蔽
今次DX13比想像冷淡,好大原因係因為好多人都未拎DX-10,
接住又出DX-13....如果同DX-10隔耐D先出,我覺得一定會更多人訂
候活今次真係為左打擊對手而出
(個人感想,不喜勿回)
你信架?過幾日咪又話驚炒價什麼什麼走去訂,自圓其說呢方面,呢度都好多專家的。
hk小文 發表於 20-11-2012 09:02

下!
我唔識你,又無得罪你,又無係到發表過咩言論,
你憑乜要咁樣講野呢?!
今次DX13比想像冷淡,好大原因係因為好多人都未拎DX-10,
接住又出DX-13....如果同DX-10隔耐D先出,我覺得一定 ...
aruns 發表於 20-11-2012 13:07

認同,
我覺得係出得太密,為打對手而出,
所以大家都對DX13反應好一般。
回復 205# aruns

同意...似乎候活真係比Bill上次DX10後發圖,搞到條氣chock住chock住,失去理性,大開殺價,不惜犧牲了DX13黎打擊對手,先搞到有今日DX13有既咁既排隊情況!!
(個人感想,不喜勿回)
頭像被屏蔽
回復 206# Jimy
如果C兄唔訂, 可唔可以幫小弟訂個VIP 9折:63:
下!
我唔識你,又無得罪你,又無係到發表過咩言論,
你憑乜要咁樣講野呢?!
Jimy 發表於 20-11-2012 06:10 PM

師兄唔訂的話
小弟跪求幫訂9折單
小弟唔需要t1000頭:handshake: