Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

dx10剛到手...好正...
諗緊落唔落去睇下辦...
the_crow 發表於 19-11-2012 02:11 PM

今日收起左,得張紙版。
昨日開dx-10,又唔係太差,高分就唔會,都算合格啦~
剛訂左,超快,三分鐘唔使,阿Ting仲超有禮貌,臨走幾個一齊多謝bye bye,買下六合彩可能有運行!!
回復 169# Dr.AL

我個日去佢都係好好笑容!:71:
回復  Dr.AL

我個日去佢都係好好笑容!
alan1128 發表於 19-11-2012 05:29 PM

Keep 住咁就好喇,買同賣果個都開心!!:71:
我都以為ht一路出d好貨, 幾多錢都大把人訂, 估唔到今次冇排隊潮, 真係跌眼鏡 :36:
回復 171# Dr.AL

其實大家有無發現Ting D態度同以前晤同左?? 我覺得宜家有番D禮貌~
剛訂左,超快,三分鐘唔使,阿Ting仲超有禮貌,臨走幾個一齊多謝bye bye,買下六合彩可能有運行!!
Dr.AL 發表於 19-11-2012 05:22 PM

撞唔到師兄添,可惜...
回復 171# Dr.AL

係呀!其實有時我覺得佢地無咩野既! 係有d情緒好難避免!:65:
舊版T800沒訂到,DX10 T800覺得唔似賣左單,DX13 T800 貴到飛起,內容好鬼搵笨,睇黎我真係同T800呢個童年回憶無緣....:no:
回復 169# Dr.AL

師兄真係要買六合彩, 我從來未見過 HT 有人會對住我笑及講 BYE BYE.
回復 172# good886

我覺得 HT 太自滿現狀, 以為自己已經係一哥就唔使理消費者的感受, 價錢一日一日昇高, 質素一日一日降低, 咁我唔相信大家會再去排隊趕訂, 況且次次都要訂半年至十個月先有貨出, 唔係炒家真係唔會咁急去訂( 但最近聽D炒家講佢地都會放棄, 因真係搵唔到食 ).
我其實幾鍾意 EB 臨出貨既兩三個月先開訂, 咁唔使等得太耐, 雖然佢無 HT 出咁多野.
回復  good886

我覺得 HT 太自滿現狀, 以為自己已經係一哥就唔使理消費者的感受, 價錢一日一日昇 ...
有性格 發表於 19-11-2012 06:32 PM

出得太多香港市場飽晒,開始食唔落,玩家開始選d最愛先買,最仲要香港人屋子太細放唔到:70:
頭像被屏蔽
未來戰士成20年前既電影:67:
係1套經典:71:
吸引力一定冇而家BATMAN, IRONMAN咁勁:38:
加上岩岩先出完正常版,都未派曬貨:38:
戰損版又黎,所以冇咁熱情係正常既~~:73:
第1日已經將炒家,用家迫曬去訂,之後相信都係零星:67: