Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

回復  Dr.AL

師兄真係要買六合彩, 我從來未見過 HT 有人會對住我笑及講 BYE BYE.
有性格 發表於 19-11-2012 06:24 PM

咁我又幾好彩喎,好多時去都有傾偈同打招呼,間唔耐有講笑添,可能我成日唔該前唔該後

阿Ting 對我都算ok,未受過大氣,但好似今日咁爘爛嘅笑容真係得幾次

HT依家個心態改變左,因為佢做大左,所以唔再理會D客,我覺得佢趕住出呢隻DX13既出發點只係想追打EB,沒念過照顧客人既需要,我真係好好奇點解呢隻要$2130 !? 純粹好奇而已~$2130我相信沒大大會買唔起,但理智D念,唔係一句"鐘意,童年回憶,經典一幕"就大哂,呢隻野既"涵"就真係只有果一幕,真係比唔到一個我要用$2130買佢既理由啦~以上只是小弟自己覺得的,CHING們唔好見怪,謝謝
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
訂吾係問題,問題怕hottoys出大貨時會大走樣,變左傻仔版洲長!!
其實第一批DX10可能上色問題,變左傻仔版洲長之外,自問之後果D都我都接受到!!
自己亦都係州長狂熱份子,但係DX13 $2130呢個數字同hottoy做法,我覺太冇誠意呀!!
DX07都有雙body,但DX13只得雙頭,皮褸同大大件既T-1000場景,最可惜係DX10派貨同時DX13發怖,為打擊同業監粗上馬,做法低劣!!
身為行頭又吾係質素有一定保證,作為一個玩家同消費者,寄然價錢上又吾係欠太多,我不如等賣EB隻BD版出先決定,我吾介意貴少少後追番,但我真心只想玩到D有質數同誠意既產品!!
一個普通既玩家
(申報:我有MMS T-800,EB1/4 t-800,DX10)
:71: 今晚去訂隻DX13...冇乜人唔駛點排..。
訂吾係問題,問題怕hottoys出大貨時會大走樣,變左傻仔版洲長!!
其實第一批DX10可能上色問題,變左傻仔版洲長 ...
adam571 發表於 19-11-2012 21:18

唔計HT最早期嘅野~!
始終最強差人意必定係城市獵人~!!:50:
大量生產有咁嘅質素其實好好架喇~!師主~!!:78:
撞唔到師兄添,可惜...
catcat 發表於 19-11-2012 05:48 PM

貓兄去訂野定拎野?:77:

可惜可惜:64:
回復  Dr.AL

係呀!其實有時我覺得佢地無咩野既! 係有d情緒好難避免!
alan1128 發表於 19-11-2012 05:58 PM

其實你敬我一尺,我敬你一丈,最緊要俾錢同收錢果個都開心就最好!!:71:
其實第一批DX10可能上色問題,變左傻仔版洲長 ...
adam571 發表於 19-11-2012 09:18 PM

認同,其實又唔係話要做到隻FIGURE識講野(咁佢做到我又唔區)但我覺得收得咁貴,多D野玩係應該,比如雙BODY之類,但呢隻DX13 我就覺得太少野啦,只係小弟少少心聲,千祈唔好誤會我唔係有意要唱黑DX13:54:
今日訂左~~ 完全唔駛排
最唔明點解訂呢隻野跟本唔洗話排長龍
都重會有人上網bid 單 真係奇怪
我深信lee隻唔會係最後一隻12"T2,你慢慢等,我玩住lee隻垃圾先:43:
有vip唔會訂,一來嚴選,二來對HT失信心,三來無新意