Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

無聊問下 我都係一點左右去訂 見有位阿太帶主個小朋友 d sales 幾熱情招乎佢兩個 個位就係老闆娘?
其實dx12啲人好似有金執咁排完又排,依傢出左又賺唔倒啲乜~!!
今次又要俾成千,最小起碼走 ...
trumanso 發表於 17-11-2012 11:38 PM [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?
goto=findpost&pid=6611429&ptid=196144][/url]

排隊買玩具黎炒果D人真係好無聊.......
巿場反映一切,$2130連gift,唔係die hard fans 都唔會考慮,我當初訂武士鐵血都係$2330,不過我可以接受,因 ...
ivyleung 發表於 17-11-2012 11:58 PM

唉!人有時會唔理智:30:
回復  EDMONDLUN

我都想做笨實...但係真係比唔落手。一定要嚴選...只剩下6張單就可以脫離12"深淵
因為 ...
kelvinlampc 發表於 18-11-2012 12:45 AM

i  agree with you:71:
回復  EDMONDLUN

佢地都系一時時姐,無人訂既figure,米成日問訂晤訂2隻。都晤知mud制度∼
bunchan 發表於 18-11-2012 12:27 AM

13無乜人訂ht今次捉蟲:66:

私人侵用公共空間,應該被罰款 :34:
無聊問下 我都係一點左右去訂 見有位阿太帶主個小朋友 d sales 幾熱情招乎佢兩個 個位就係老闆娘?
hkman123hi 發表於 18-11-2012 01:55 AM

無錯,個小朋友有專人招待個位就係老闆娘
我嘅做法,

唔鍾意 ,唔訂!
鍾意就一隻!
好鍾意就兩隻!

DX10 同13,我都各訂了兩隻!

玩具始終是玩具,認真便輸了!
HT 亞凡逹,原價兩牛!
但我在亞苦用十三魚買了隻全新,
玩玩下又覺得好正!

原來不是HT品質問題,而是HT價錢問題!
已訂:78: 三點到、超順利、唔駛排 :)

但好想買返 DX-10 :unhappy:
此帖特別鳴謝抄仔DX-10抄燶咗,另本人可輕輕鬆鬆訂到戰損州長:64:
回復 161# jerrytang617

dx10我個人覺得真係吾錯 , 當然要睇你鍾吾鍾意可動眼啦 (魔鬼mode中)
dx10剛到手...好正...
諗緊落唔落去睇下辦...:55:
此帖特別鳴謝抄仔DX-10抄燶咗,另本人可輕輕鬆鬆訂到戰損州長
jerrytang617 發表於 18-11-2012 03:52 PM

yes.... that's why I can order on the 1st day without a queue :78:
dx10剛到手...好正...
諗緊落唔落去睇下辦...
the_crow 發表於 19-11-2012 02:11 PM

go~~Go~~GO~~ :75: