Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

回復 72# Siege

HT 會覺得貨不對版,只係小眾既想法,冇必要去改善。
回復  Siege

HT 會覺得貨不對版,只係小眾既想法,冇必要去改善。
@rtoo 發表於 17-11-2012 08:31 AM

大把人鬧完又爭住排去訂第一日單,俾你係HT都唔改喇
大把人鬧完又爭住排去訂第一日單,俾你係HT都唔改喇
Dr.AL 發表於 17-11-2012 08:55 AM

咪係囉~~~~~~~~~~~:38:
hottoys open at 1pm today Saturday?
回復 77# Dr.AL

市場能夠反影實況,到底有幾多係真正玩家係疑問?
回復 80# @rtoo
良心說....其實ht玩家真係好多....
頭像被屏蔽
以前訂野唔使排長龍,成個月都仲有得訂,而家多左人玩多左人炒,改變左遊戲規則,玩家如我唔心急玩唔會第一日排,但亦唔夠兩星期後去,因怕截訂,更加唔好講其他心急玩家,結果玩家炒家齊齊排,HT好老實講亦無所謂,我放咁多魚糧落魚塘,你地爭到就有得食,爭唔到唔關我事,更加唔好投訴唔好食,你唔食大把魚食
又咁講~12吋嚟講,貨不對辦程度Hottoys唔算好過份.
咁多年通拉都係對辦時間多啲,不過近兩隻係比較嚇親人,同埋專揀啲當紅嘅嚟死畀你睇
講失準,M記出咗名啦~尤其造真人頭嗰時
Sideshow都久不久有事,我仲記魔戒啲哈比人......
威龍就無事,因為個辦會出事
DID少,但都會
3A算係無問題
TAKALA算係絕對對辦一間,但好似連CG girl都唔係點出了
又咁講~12吋嚟講,貨不對辦程度Hottoys唔算好過份.
咁多年通拉都係對辦時間多啲,不過近兩隻係比 ...
不肖生 發表於 17-11-2012 12:25 PM

師兄講得啱,HT 失準係少數,最大鑊都係 City Hunter 果次,其餘都唔算太過份
1:20pm 又排到樓下...........
Yes i m here too, just moved  up to outside of HT shop
Yes i m here too, just moved  up to outside of HT shop
schumy 發表於 17-11-2012 01:41 PM

請問訂野同取貨係咪分開?
訂左,走了!:43:
攞同訂都要排隊:54:
現時不算太多人訂,樓下好少人排