Toysdaily 玩具日報

[其他] DX-13 排隊情況

6:15訂咗

人龍開始出現
今次可能係訂一打!應該唔洗變身都訂到
woowoobb 發表於 16-11-2012 02:38 PM

真係!! 咁貴,應該今次佢唔洗變身~~~~~~~:34:
剛訂完, 而家排到pccw
剛訂完, 而家排到pccw
joo200456789 發表於 16-11-2012 06:43 PM

又排街............
而家去到地盤la, 大约40幾人
痴線,又排,最多遲D訂遲D玩
回復 39# fannyabc128

n   One (1) battle damaged head sculpt with Parallel Eyeball Rolling System (PERS) patented by Hot Toys Limited

n   One (1) battle damaged head sculpt with rolling eyeballs with LED light in right eyeball (red light, battery operated)

我都係跟上面個Spec估估下, 第一行話一個有PERS, 第二行話有rolling eyeballs,  雙數即係話LED右眼同左眼都係郁得, 只不過唔係用PERS形式, 希望冇理解錯.
痴線,又排,最多遲D訂遲D玩
Dr.AL 發表於 16-11-2012 06:59 PM

嘩!估你唔到,DX 12 係呢個時間開訂,班炒家已經一褲都係 DX 10 架啦!
仲黎?今次1K 訂等到出年暑假喎,買股票好過啦:78:
回復 53# Oldcat

當日DX10好似7日賣曬, 唔朱今次如何, 如果只能買一隻, 我估大部份人只會買DX13.

其實DX10同DX13可以合拼好似Luke一樣一盒兩體, 包戰損.  今次食兩次, DX13出中損同大損頭, 冇乜理由.
回復  Oldcat

當日DX10好似7日賣曬, 唔朱今次如何, 如果只能買一隻, 我估大部份人只會買DX13.

其實D ...
chankb 發表於 16-11-2012 07:15 PM

呢個無計架啦,點都好過中損一隻,大損一隻,再黎”Self Termination version"
各收14魚,分三年出,問你死未:blame:
某程度上,今次又係標野撩交打,H 記出一雞兩味仲要提早出黎打佢都傷傷地架:p
真章已現~~~~~~~~
頭像被屏蔽
有貨取的可以去取,剛取蛇叔,係訂嘢取貨分開的。
D人真係見過鬼都唔怕黑!勁呀!
頭像被屏蔽