Toysdaily 玩具日報

[鐵道] bbf 的瘋狂N-Scale 火車世界

嘩....生哂草啦........富二update下啦
Warmblood 發表於 24-5-2013 14:00

你好似好得閒咁 wor :67:
{:1_226:} 快D update, {:1_226:} 快D update, {:1_226:} 快D update, {:1_226:} 快D update, {:1_226:}
扒哥叫到咁我weekend就搵幾架出黎影下相先 {:1_220:}
扒哥叫到咁我weekend就搵幾架出黎影下相先
bbf1125 發表於 24-5-2013 05:22 PM

:43: 好嘢, 等你post相
扒哥叫到咁我weekend就搵幾架出黎影下相先
bbf1125 發表於 24-5-2013 05:22 PM

{:1_209:}Where is photo lei
說好了的weekend甜相呢?:*
我話 weekend 影相之ma 都冇話post 相 :51:
MicroAce A8627 - 鬼太郎列車大眼仔圖裝

購自mandarake 個價超低只係 3980yen 約hkd340 :78:

MicroAce A8628 - 鬼太郎列車貓女圖裝

呢架唔平係 jp yahoo bid 返黎都要約8000yen 約hkd680 :70:

MicroAce A8610 - 北海道 冰見線, 城端線 忍者小靈精列車

呢set 車真係好貴係 jp bid 返黎約 15000yen 約hkd1400 我都唔知點解當時咁貴都仲bid :die:

Modemo NT87 & NT88 - 京福電鐵 "夕子號" M 車 & 增結車

購自日本, 兩架加埋約 6000yen 約hkd500 :78:

Kato 10-411 叡電 900 系

呢架本來冇諗住買, 但經某位網友不停咁話低最後都係貪平買埋, 但收到後見到實物又真係好正, 真係好多謝某量產控網友 :64:

購自日本約 4500yen 約hkd380 :handshake:

Kato 3045 EH200 Blue Thunder

呢架車我之前都未見過, 只係去放車時係車場見到有部咁既車放係車庫到, 一見到就好鍾意所以即刻係 jp bid 返黎, 全數約 8000yen 約hkd650 :78:

好收工 ~~~ 今日又咇住咁多先 :51:
{:1_201:}成义四架.............................