Toysdaily 玩具日報

[鐵道] bbf 的瘋狂N-Scale 火車世界

火L玩具中既大三元.....黑轆發霉生銹.....您齊哂
Warmblood 發表於 13-6-2013 15:29

食左大三元果個唔係我 wor :67:
食左大三元果個唔係我 wor
bbf1125 發表於 13-6-2013 03:44 PM

咁大四喜嘞.............黑轆發霉生銹燒摩打:71:
嘩。。。。毒到。。。。 {:1_221:}
Kato 新版 D51 498 東方快車 & Kato 10-403 12系客卡
呢架蒸頭都係受朋輩影響先會買, 但入手後發覺真係好正 ...
bbf1125 發表於 15-3-2013 04:19 PM

師兄,想問 D51 498 車頭著燈嗎?謝謝!
回復 139# kamenriderV3

車頭會著燈的 :64:
回復 140# bbf1125

請問會否有開關,為甚麼我的不會著燈?謝謝!
回復  bbf1125

請問會否有開關,為甚麼我的不會著燈?謝謝!
kamenriderV3 發表於 25-2-2014 01:30 PM

原來我部係2006-3,而唔係 有2016-2,係無燈 :-(
請問名位師兄,知唔知邊到仲有kato c62 2號機賣啊?
去左『準時通過』同埋『火車谷』都冇:63:
回復 143# EF66-1192

上日本老虎bid或亞馬信買,有貨。
請問名位師兄,知唔知邊到仲有kato c62 2號機賣啊?
去左『準時通過』同埋『火車谷』都冇
EF66-1192 發表於 1-3-2014 05:00 PM

Order in Japan web site, 代購