Toysdaily 玩具日報

[鐵道] bbf 的瘋狂N-Scale 火車世界

咇得好!:71:

你架東方頭抵喎!新品定A仔呀?:78:
咇得好!

你架東方頭抵喎!新品定A仔呀?
常威 發表於 15-3-2013 17:56

咁平更係 A 仔 la {:1_197:}
要撐~~~~~:$ 果然係有米~~~:handshake:
要撐~~~~~ 果然係有米~~~
黑色三連敗 發表於 16-3-2013 20:19

你一隻飛癲俠都買到兩三部車 la :38:
今日又 update 下我既火車歷程先 {:1_214:}

Kato 10-317 - JR 貨卡SET, 因入左兩部機關車所以便諗住入返D 貨卡 :(

jp yahoo bid 連運費約250

河合商會出品油卡3 卡set, 呢盒野都係為左比機關車拖而買 :(

日本樂天郵購連運費約 200 :78:

Tomix 6422 洗軌車, 呢部都係諗住比果兩架機關車拖而且仲可以清潔埋d 路軌 {:1_214:}

日本樂天郵購連運費約 380 :78:

Kato 10-922 205系仙石線"MANGATTAN LINER II"

jp yahoo bid 連運費約800 :78:

Kato 14-801-5 路面電車富山 line, 呢架車仔原廠已內置室內燈真係好正 :handshake:

jp yahoo bid 連運費約600 :78:

今日又咇住咁多先, 明日繼續 :78:
你一隻飛癲俠都買到兩三部車 la
bbf1125 發表於 18-3-2013 12:14 PM

但您唔只3架呢......{:1_214:}
modemo 土佐電鐵 - 桃太郎電鐵7

jp yahoo bid 連運費約450 {:1_214:}

呢部桃太郎電鐵我見到果時就超鍾意所以諗都唔諗就即 bid 好彩最後都唔係好貴 :34:

B哥你好,:64:
啲真藏更好  :)

[quote]B哥你好,

豬豬兄見笑 la 我比超其他人都只係bb 級收藏 :64:

而且我只係b 仔咋, warmblood 先係 b 哥 :35:

Tomytec 鐵路collection - 銚子電氣電道 - 桃太郎電鐵

jp yahoo bid 連電底300有找真係超低 :$