Toysdaily 玩具日報

[鐵道] bbf 的瘋狂N-Scale 火車世界

早晨b兄

對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請修改。
pigpig2000 發表於 29-3-2013 11:21

good evening ar pigpig 兄 ~~ sorry 上星期去左 jp 4日而家先同你打到招呼 :64:
早兩日係 jp 買既火L

GREENMAX 出既完成品, 魯邦火L得一卡但都要 8979YEN 真係有D 貴 {:1_206:}

good evening ar pigpig 兄 ~~ sorry 上星期去左 jp 4日而家先同你打到招呼
bbf1125 發表於 3-4-2013 06:22 PM

午安b兄,睇過你啲野食相,
引死人 :)
早兩日係 jp 買既火L

GREENMAX 出既完成品, 魯邦火L得一卡但都要 8979YEN 真係有D 貴  

...
bbf1125 發表於 3-4-2013 06:34 PM

雖然貴,不過好靚噃 {:1_223:}
[quote]午安b兄,睇過你

早晨 ar pigpig 兄, 都係d 普通野黎姐 :shy:
早幾日係 jp 買既 2手冇盒 b train 貨卡, 全部加埋約21xx yen 仲換晒集電弓, 車台同埋電底真係超低 {:1_214:}

晚安b兄,成日都執到筍野 :handshake:
Morning ar pigpig :64:

我都買左唔少貴野架, 好似叮噹車, 魯邦車, set M250同埋set 忍者小靈精車都唔平 :67:
tomis 92988 - 旭山動物園號

日本咁二手店入手, 標價12000yen 但當日唔知做緊乜野sale 比現金有85折埋單 10200yen 約HKD82x :handshake:

MODEMO NT-77 豐橋鐵路

係 JP 二手店買 4800yen 約HKD400

MODEMO NT-77 豐橋鐵路

係 JP 二手店買 4800yen 約HKD400
bbf1125 發表於 10-4-2013 05:42 PM

好想食獅子狗魚蛋 :)
tomis 92988 - 旭山動物園號

日本咁二手店入手, 標價12000yen 但當日唔知做緊乜野sale 比現金有85折埋單 ...
bbf1125 發表於 9-4-2013 10:24 AM

哇。。。。。。又有筍盤
b兄成日都咁好運 :Q
農曆新年 & 復活節係 jp 入既一堆 b train :78:

東京都電路面電車 - 車 1260yen 加埋電底&集電弓約 3舊水

東京都電 花100 - 又係加埋晒約 3舊

南海電鐵 - 特急 50000系 鐵人28

車 3150yen 加埋電底, 台車&集電弓約 450

江之島電鐵 - 2手已換電底&集電弓約300

E231 系 - 山手線 - 2手已換電底&集電弓約400

特急 485系 - 2手已換電底&集電弓約350

哇。。。。。。又有筍盤
b兄成日都咁好運
pigpig2000 發表於 13-4-2013 13:09

我買左好多貴野你唔知姐 :(
我買左好多貴野你唔知姐
bbf1125 發表於 16-4-2013 11:13 AM

貴咗冇問題,
精品果吓筍嘛。。。。。 :)