Toysdaily 玩具日報

[鐵道] bbf 的瘋狂N-Scale 火車世界

借個地方來加分先...:DD:DD
借個地方來加分先...
ekim11 發表於 26-10-2012 05:49 PM

自已開個成長post啦!成日搞人!百厭星!
 自已開個成長post啦!成日搞人!百厭星!
常威 發表於 27-10-2012 01:51 PM

你的N世界都比我搞咗啦,冇人話你知嗎...:DD:DD
呢個 post 終於係百慕達返番黎 la, 等我今日就黎個大爆發 {:1_214:}

E531系 - 常磐線 - 我第一部通勤電車, 因為見佢有一卡係兩層所以忍唔住買左
又係宇宙入手, 好似7佰幾

Tomix 75周年限定 ED75 set
jp yahoo bid 返黎, 連運費約450左右 {:1_214:}

Kato 10-277 M250系 Super Rail Cargo
jp yahoo bid 連運費約1K {:1_214:}

Kato 10-177 251系 Super View Odoriko
jp yahoo bid 連運費約550 {:1_214:}

Tomix 2146 EF210 100形電氣機關車 "桃太郎"
呢部車我係見到佢個桃太郎 LOGO 先買, jp yahoo bid 連運費約400 {:1_214:}

Kato 新版 D51 498 東方快車 & Kato 10-403 12系客卡
呢架蒸頭都係受朋輩影響先會買, 但入手後發覺真係好正 {:1_221:}

D51 498 日本樂天買連運費約 900
12系客卡 jp yahoo bid 連運費約 500

MicroAce A0314 781系叮噹海底號列車 {:1_221:}

日本樂天購入連運費約1400 {:1_214:}

Tomix 2142 EH500 1次形 "金太郎"
呢架車又係因為金太郎 LOGO 先買, 友情價500 左右 {:1_214:}

今日就咇住咁多先過兩日繼續 :51: