Toysdaily 玩具日報

查看: 43271|回復: 229

[新品消息] 竹谷隆之 x 鬼木佑二 x Hottoys Samurai Predator 開盒圖+短片

圖片轉載自OMG and Gary

開盒喇!開盒喇!

*圖片轉自PLASTIC ENEMIES*

短片轉自"Oscar Toys Collectibles"
http://www.youtube.com/watch?v=OxRJI6KJsxI

Can't wait. Should be out very soon.
頭像被屏蔽
HT呢期終於輪住派貨啦
D訂單終於有得清:help:
回復 2# Macross長谷有洋

好想快D攞到呀:63::30:
最期待反而佢果個地台同埋半個異形頭.. 見到都覺得會好 "那"
dogjumpjump 發表於 27-8-2012 02:37 PM

師兄想講"邪"?我都覺呀,而且呢隻真係霸氣呀......但呢期HT出貨好密,苦.......
頭像被屏蔽

回復 7# dogjumpjump

最緊要上色好!!!!!!!!!!
如果係上年個show見到嗰個大地台, 多多我都俾!!!(10,000.00以內,la)
終於可以清多一張單:66:
本年度最期待派貨,以竹谷大神嚟講,LEE隻真係好抵玩,
希望HT做得好好睇睇:67:
小心陣間可能到派貨時又小左個地台,
跟住偷偷地改官網~:Q

Choi~~~~~~~大吉利是:31:
小心陣間可能到派貨時又小左個地台,
跟住偷偷地改官網~
kafai1978 發表於 27-8-2012 03:36 PM

未痴夠線就死番去個聲討區繼續痴啦!我都唔明,間公司”呃”左你地咁多次,好心就咪鬼幫襯佢啦!自討苦吃之餘仲自尋煩惱!少個爛鬼地板仲慘過無人爆你後欄!
未痴夠線就死番去個聲討區繼續痴啦!我都唔明,間公司”呃”左你地咁多次,好心就咪鬼幫襯佢啦!自討 ...
hk小文 發表於 27-8-2012 04:04 PM

我留言關你咩事呢....????你唔鍾意睇係你o既事,
有病麻煩你去睇醫生.....!!!!
我就唔知俾人爆後欄係咩感覺,
師兄講得出慘,應該俾人爆唔小....!!!!!
或者寫個感受出黎,同大家分享下...:p