Toysdaily 玩具日報

查看: 8398|回復: 37

[個人收藏] Dragon Ball - 後追真係好貴

Thx for sharing:71:.....................................

其實樓主入呢幾隻以現時嚟講都唔叫貴ga la, 市面上價錢尚算合理:67:
强烈建議樓主襯而家平快啲入埋杜拉格斯, 勉得將來後悔:67:
十卜呢, 正如樓上V兄所講,呢幾隻以宜家嘅價錢已算OK喇....因為我都係後追呢....:p
我後悔入了哩個系列....
支持!大大加入SHF DRAGONBALL,另外樓主要快D入杜拉仔同SDCC悟空呀:58:
超3愈睇愈嘔......................
入埋sdcc悟空啦:71:
SDCC 悟空訂咗,一星期後先到貨。就係呢隻貴囉!隻杜拉格斯,好多師兄都話麻麻地,話個高度好有問題,搞到我十五十六。遲d仲有D好嘢出,無底心潭!!
超3愈睇愈嘔......................
denniskwong 發表於 12-8-2012 08:37 PM

其實都唔算太差嘅:67:
[img][/img]
入埋sdcc悟空啦
cybster 發表於 12-8-2012 09:08 PM

你又唔入.......:58:
SDCC 悟空訂咗,一星期後先到貨。就係呢隻貴囉!隻杜拉格斯,好多師兄都話麻麻地,話個高度好有問題, ...
snoopy123 發表於 12-8-2012 09:39 PM

我開頭都係咁諗, 但當你入手玩落又係另一回事, 其實都唔係咁差呢~ 當然之後嘅角色亦很吸引呢~:71:
回復 8# snoopy123

請問大大可以pm 我SDCC悟空可以在那裡訂及價多少?
:71:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

超三係件衫色水有問題
面相同頭髮都好 OKAY 架
太多人未玩過就批評啦 > <
Seriously although I am the dragon ball fans, but really can't accept SHF dragon ball series, really ugly !