Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 竹谷隆之 x 鬼木佑二 x Hottoys Samurai Predator 開盒圖+短片

佢地提個地台就係想延伸一個可能性--ht會重拖故技
響度嘈贏你當然無意思,不過見到各家自掃門前雪就真係 ...
Code 發表於 27-8-2012 11:21 PM

大佬呀~之前我一路都冇出過聲~就算係再之前既50蚊事件都係當睇唔到~
你地開post嘈我唔會出聲~但見呢個p仔post響度變左ht生意手法post先出下聲~又唔岩~
唔好講到我有份搞事~我係自私~但我自私有冇影響到你地?
但你地響度嘈搞到呢個post比人剷對樓主又公平?
回復 72# hk小文

又關人令壽堂咩事呢?好奇怪!依家d人郁d鬧人!人地講咩都要鬧!
:71:文化水平問題

咁多位C兄俾個面小弟!!!:(
一人小句啦,和氣生財!!!:o
都係講翻件玩具OK:handshake:
回復 20# kafai1978

呢D人睇野睇一點架炸~
同其他人好明顯好唔同~
即超乎左常人~人類稱之為神~:36:神神地~
唔好采講句~如果HT真係會作出賠償~個D大大聲話放長雙眼既人~咪又靜雞雞出去羅著數~所以唔需要理個D比人呃都唔出聲既人~
really no come alien stand,,,,,,,,,,,,,??????
brother call police la........
等睇管理員出手 :78:
大家米鬼理條傻仔la.....
回復 35# mansit

理性去追討我都絕對讚成~!
我爬文睇一D ching追討~都好聲好氣~但人善被人欺~始終有屎忽鬼會鐘意生事:38:
ching 你既想法絕對正確:71:
呢隻有啲期待:35:想買多幾把劍比佢,好似卓洛咁:66:
回復 40# maxcyeung

清楚既解說!(比D仲係講緊地台既ching睇下啦)
咁多位C兄俾個面小弟!!!
一人小句啦,和氣生財!!!
都係講翻件玩具OK
takeya00 發表於 28-8-2012 12:08 AM

Agreed, can we stop to discussing about HT here but the Samurai Predator only as a normal respect for takeya00 ching.

Actually, here is the best area for discussing of such as below already.
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-190226-1-1.html
樓主,我只講咗一句小心又冇咗個地台,
成班癲狗就追住嚟咬,仲要搬一大埋唔知咩道理出嚟。
我一路都唔出聲,就係唔想搞串個post,
所以回埋呢次我都唔會再响你個post回帖。
好認同son大嘅講法,好多人淨係識攞著數,
唔幫忙,食花生唔緊要,到HT真係如果真係補番個地台時,
咪鬼祟去拎,講到都夠喇,Level唔同,
程度唔同,講多無謂~!
最後同樓主講句唔好意思~Sorry~!!!!!
強帖刪前留名!:shiny:
呢隻有啲期待想買多幾把劍比佢,好似卓洛咁
whitedol 發表於 28-8-2012 12:17 AM

我已經買定左一把1:6武士刀比佢:^